EXCLUSIV  Un nume greu din PSD va boteza copilul lui Codrin Ștefănescu. Lecție clară

Mare petrecere la vârful PSD! Codrin Ștefănescu se pregătește pentru botezul fiului său, Radu. Petrecerea va avea loc duminică, 25 septembrie.

Surpriza este că Adrian Năstase a fost ales naș de botez pentru fiul lui Codrin Ștefănescu, informează DC News. Acest lucru este un semnal clar dat la nivel intern în partid, dar și la nivel extern.

Alegerea fostului premier Adrian Năstase ca naş de botez pentru micuțul Radu a creat oarecare valuri în PSD cu atât mai mult cu cât lecţia pe care Codrin Ștefănescu o dă anumitor lideri din partid este aceea că prieteniile vechi nu se uită, cum nu sunt uitaţi nici cei care au format şi ajutat tinerii politicieni să promoveze în politică.

Prezenţa lui Adrian Năstase este considerată ca un fel de semnal pe care filonul radical din PSD îl dă şi la nivel intern în partid şi la nivel extern; o palmă dată unora de Codrin Ștefănescu și de filonul radical din PSD.

[citeste si]

Codrin Ștefănescu, să cadă jos în maternitate

Avocata Alice Constantinică, partenera cunoscutului politician, a născut, în iulie, un băiețel într-o clinică privată din Capitală. Alice are 26 de ani și este avocat în drept comercial internațional. În timpul facultății a fost fotomodel la Milano. Codrin Ștefănescu a povestit, în exclusivitate pentru DC News, aventurile prin care a trecut la nașterea celui de-al doilea copil al său.

"Când i-au început contracțiile am plecat cu Alice și cu mama ei la maternitate. Eram atât de stresat că i-am bombardat pe toți cu sfaturi, i-am întrebat de toate alea, le-am spus de ecografii, le-am spus cum să facă. Până la urmă, un medic, prieten de familie, mi-a zis: Știi ceva, ești ca guvernul Cioloș. Îți dai cu părerea, dar nu te pricepi la nimic! Ca să scape de mine, m-au trimis la tv, că aveam programată o emisiune la Sandra Stoicescu. M-am dus mai mult forțat, să nu-i încurc, iar anunțul a venit în timp ce eram în platou, pe mobil, de la mama soacră. Am fugit la maternitate, m-au îmbrăcat cu halat, cu cipicii de spital și când am ajuns pe hol, iese o asistentă cu un copil în brațe: Felicitări, aveți o fetiță superbă!.

Să cad pe jos, am avut un șoc, știam de la ecografie că era băiat. Eram revoltat, cum de putuseră greși, ce s-a întâmplat, ce-ați făcut cu copilul? Noroc că apare și doctorița: stai domnule, că ăsta nu e al tău, a mai născut o persoană! Ce te grăbești, acum îi facem toaleta, îl îmbracă, mai așteaptă puțin", ne-a povestit politicianul. Continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel