Primul Black Friday în România. Vezi ce reduceri fac magazinele

Black Friday România 2011. Inspirați de un concept american, câteva magazine online românești oferă reduceri impresionante la mai multe produse electronice.

autor: Elena Arcan

“Am pregătit un stoc de peste 30.000 de produse și ne așteptăm ca acest eveniment să genereze cel mai mare numar de vizitatori și de comenzi într-o singură zi”, spune Radu Apostolescu, vicepreședinte și director de dezvoltare eMAG.

“Vom oferi reduceri între 30%-60% celor mai dorite produse electronice, IT, periferice IT, electrocasnice, console de jocuri, telefoane mobile etc. Evenimentul va fi deschis începând de vineri dimineața, ora 5.00 și până duminică seara, 27 noiembrie, ora 24.00″, au declarat reprezentantii eMAG pentru Național

Cumpărătorii vor putea achiziționa frigidere cu numai 499 de lei, mașini de spălat cu 699 de lei, camere foto cu 149 de lei, precum și televizoare LED și 3D cu reduceri de până la 50%. “Lista cu produsele reduse va fi disponibilă pe site-ul nostru, începând cu vineri, ora 5.00 a.m.”. au adaugat reprezentanții eMAG.

Tradiția evenimentului de shopping cunoscut la nivel internațional este originară din Statele Unite, unde a devenit un fenomen național atât în retail-ul tradițional, cât și online. Black Friday marchează deschiderea sezonului de cumpărături de Crăciun, fiind și ziua cu cele mai multe promoții din an, în care 75% dintre americani iau cu asalt magazinele în căutarea promoțiilor.

în România, Black Friday va stimula piața electro-IT, unde va fi înregistrat un numar record de vânzări din an, susțin inițiatorii evenimentului.

“Numai prin această acțiune, eMAG și Flanco vor crește nivelul întregii piețe electro-IT cu 10 milioane de euro” a declarat într-un comunicat Iulian Stanciu, președintele grupului de companii eMAG, Flanco și Asesoft Distribution.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel