Lia Olguța Vasilescu, furioasă din cauza lui Emil Boc: Dacă făceam eu, eram în cătuşe

Primarul municipiului Craiova, Lia Olguța Vasilescu, a răbufnit după ce a aflat câți bani a cheltuit Primăria Cluj-Napoca pentru "UN CONCERT", susținând că ea ar fi intrat în atenția procurorilor dacă făcea o asemenea afacere, nu aplaudată ca Emil Boc. 

Festivalul UNTOLD a strâns peste 200.000 de spectatori la Cluj-Napoca, scrie obiectiv.info. Bugetul total al evenimentului a fost de 4 milioane de euro, din care 900.000 pentru rezervarea primilor doi artişti. 400.000 de euro au venit de la Primăria Cluj-Napoca.

Controversele apărute în presă cu privire la festival stârnesc reacţii şi de la alţi primari de municipii, care îl atacă pe Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca. Lia Olguţa Vasilescu, primarul Craiovei, afirmă că ar fi intrat în atenţia procurorilor dacă ar fi făcut o asemenea afacere.

"Primăria Cluj Napoca a plătit 900.000 de euro pentru UN CONCERT! În urma unei licitaţii care numai licitaţie nu se poate numi. Dacă făceam eu asemenea "achiziţie" eram în cătuşe! Pe Boc îl aplaudă! Că doar e Boc! Şi e PNL! La ei orice e posibil...", a scris Lia Olguţa Vasilescu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel