Cutremur în tabăra Puterii: UDMR, posibile negocieri cu PNL

marko bella
marko bella

Senatorul UDMR Marko Bela spune că liderii Uniunii discută săptămâna aceasta despre eventuale negocieri cu PNL privind formarea altei majorități parlamentare.

Liderul senatorilor UDMR Marko Bela, a declarat, luni, la RFI, "nu UDMR va decide dacă se schimbă Guvernul sau nu. Acest lucru depinde de majoritatea parlamentară şi depinde şi de voturile UDMR. Dar în acest moment, n-am cunoştinţă că ar exista din partea Opoziţiei o intenţie imediată de a forma o anumită majoritate. Bănuiesc că mai curând sau mai târziu probabil că la anul se va încerca formarea unei alte majorităţi şi atunci noi înşine va trebui să vedem ce facem, dar decizia, după părerea mea, nu este a momentului".

Întrebat dacă ar fi dispus UDMR-ul să discute cu PNL despre formarea altei majorităţi parlamentare, Marko Bela a răspuns: "Vom discuta acest lucru probabil deja săptămâna aceasta, când se va întruni conducerea UDMR, dar probabil că numai în principiu, fiindcă după cunoştinţele mele nu au existat astfel de tatonări".

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat după alegerile prezidenţiale din 16 noiembrie că în acest moment nu se pune problema schimbării Guvernului sau a majorităţii.

Momentul cheie după care Victor Ponta poate pierde guvernarea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel