Revoltă la Floreasca. Managerul spitalului: Du-te în p... mă-tii!

Situație fără precedent la Unitate de Primiri Urgențe Floreasca (UPU). Jumătate dintre medicii unității, 17, au demisionat miercuri, nemulțumiți de managementul defectuos al directorului interimar al spitalului, relatează Antena 3. Managerul spitalului, Sorin Păun, este de altfel implicat direct într-un scandal, după ce a fost înregistrat în timp ce îi înjură pe rezidenți.

Potrivit sursei citate, există informații potrivit cărora și ceilalți medicii de acolo intenționează să își dea în cursul zilei de astăzi demisia.

Este o situație fără precendent în contextul în care UPU Floreasca este poate cel mai important punct de tratare al urgențelor nu doar din Capitală, ci și din țară.

Una dintre nemulțumirile medicilor de la UPU Floreasca este și faptul că managerul spitalului nu vrea să mai facă angajări. "Nu se mai scoate la concurs alte patru posturi de medici la UPU Floreasca, managerul interimar al spitalului, Sorin Păun considerând că suntem suficienți", a declarat pentru sursa citată un medic al spitalului.

De altfel, în mediul online circulă o înregistrare în care se aude cum managerul spitalulul, Sorin Paun, îi înjură pe rezidenți în sala de operații.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel