SONDAJ: România pute?

Un cuplu de turiști americani, genul de călători prin lume cu ghiozdanul în spate, au desființat România pe canalul lor de YouTube. 

Harry și Audrey Lesner au pornit în urmă cu doi ani într-o călătorie în jurul lumii. Ei au titrat filmarea despre țara noastră: "Lung, cald și împuțit. Ghid de călătorie în Cluj Napoca, România, Transilvania". În cele zece minute publicate, ei desființează România. Ei critică o "persoană care latră și miaună ca să vândă ziare", susțin că sunt "într-o misiune să aflăm unde este trenul nostru. Pentru că, în România, semnele sunt întodeauna greșite, oamenii se înșală întotdeauna, totul este întotdeauna greșit așa că trebuie să mergi pe aici și să întrebi: «Acesta e trenul? Ăsta e trenul? Ăsta e trenul?», pentru că bănuiesc că nu există nicio modalitate formală să organizeze totul, nu este niciun sistem, nu sunt nici măcar numere pe peroane". Ei sunt nemulțumiți de căldura din tren, de viteza trenului, susțin că românii sunt întotdeauna într-o saună și că miros urât întotdeauna. "Dumnezeule! Nu e neapărat trenul, sunt oamenii din tren care put", spune Harry. Ei susțin că deși nu și-au spălat hainele și lenjeria de câteva zile, tot nu put, spre deosebire de românii din tren. Audrey este dezamăgită de cazarea cu patul si podeaua murdare, gândaci peste tot și miros urât. "Scoteți-mă, naibii, din România" a fost concluzia ei.  

Cei doi tineri sunt genul care merg în călătorii cât mai ieftine posibil. În cazul vacanțelor cu buget redus, condițiile de cazare și transport țin de șansă în orice țară de oriunde de pe glob, din călătoria lor în jurul lumii. 

Răspundeți în sondajul dcnews.ro dacă este adevărat că România este murdară, așa cum susțin cei doi turiști. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel