Scandal la ALDE. "Atitudine deplasată!"

Copreședintele Tineretului Liberalilor și Democraților (TLDE) Ionuț Negoi a fost demis din funcția deținută în ALDE, în şedința Comisiei de fuziune a partidului, din data de 23 septembrie a.c. Această decizie a fost luată după consultarea membrilor TLDE şi a fost motivată de activitatea mult sub aşteptări a acestuia.

Cladiu Daniel Catana, secretar general al TLDE, a avut un punct de vedere în ceea ce-l privește pe Ionuț Negoi.

"Decizia de a părăsi ALDE şi a arunca cu noroi în foştii colegi este o dovadă de oportunism şi nu face decât să confirme justeţea deciziei din 23 septembrie. Mai ales că este singurul membru al organizației de tineret care a părăsit ALDE, în urma acestei decizii. Ionuţ Negoi a demonstrat că ales să fie membru ALDE doar pentru a avea o poziţie de şef asigurată; uitând însă că orice lider trebuie să îşi motiveze echipa şi să conducă, nu să se remarce printr-o ilustră absenţă. Mai rămâne de discutat trecerea sa cu „arme şi bagaje" la PNL, partid despre care spunea acum o lună de zile (!) că a fost taxat de bucureşteni pentru „greşelile morale comise", că nu mai este un partid liberal, ci un partid al „foştilor pedelişti". În cuvinte lui, Ionuţ Negoi a ales să îşi tranzacţioneze valorile morale, pentru o nouă funcţie. De data aceasta în PNL", a transmis Cladiu Daniel Catana.

[citeste si]

"Faptul că în comunicatul de presă trimis astăzi, Ionuț Negoi atacă ALDE și aduce osanale PNL-ului, mi se pare nu doar o atitudine deplasată, ci o expresie a caracterului său politic. Drept urmare, ca membru activ al ALDE, care în prezent sunt secretar general al TLDE și consilier general în Primăria Capitalei, nu pot decât să-mi exprim regretul față de afirmațiile publice ale lui Ionuț Negoi, care dă dovadă de oportunism și lipsă de caracter politic, amanetându-și „conștiința liberală", a mai zis Cladiu Daniel Catana, secretar general al TLDE.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel