Scandal în PMP. Se cere demisia lui Gelu Vișan

Ceartă în cadrul Colegiului Național al PMP, organizat duminică la Alba Iulia, din cauza atitudinii secretarului general al partidului, Gelu Vișan, faţă de justiţie. 

Cătălin Cristache, vicepreşedinte al Partidului Mişcarea Populară, a cerut excluderea din partid a lui Gelu Vişan pentru atacurile repetate la adresa justiţiei şi a instituţiilor implicate în actul de justiţie. "PMP nu este 'trompeta' nimănui, iar cine are de gând să folosească partidul pentru a servi interese private să plece!", a declarat Cristache, citează stiripesurse.ro.

Elena Udrea, ședință foto după slujba de la Mănăstirea Bic - Galerie foto

Gelu Vişan a afirmat recent la două televiziuni că preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, ar urma să fie arestat, până la jumătatea lui septembrie, într-un dosar bazat pe denunţuri mai vechi. În urmă cu doar o zi, Gelu Vișan a mers la Băi Boghiș, după cum s-a putut observa în fotografiile postate de Elena Udrea pe contul său de Facebook.

Lider PMP: Am confirmarea că va fi arestat Tăriceanu

Potrivit unui comunicat al PMP, pentru duminică 16 august 2015, la ora 11:00 programul include Ședința Colegiului Național în Sala de conferințe a Hotel Parc din Alba Iulia, iar de la ora 14:00 o întâlnire organizatorică Zonală -Centru a PMP, cu participarea fostului președinte Traian Băsescu, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia.

Programul include și participarea la ,,Sărbătoarea Mocanilor" din comuna Metes.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel