Anunțul lui Liviu Dragnea, după plecarea lui Oprea

Liviu Dragnea a declarat că regretă plecarea lui Gabriel Oprea din UNPR și că cel din urmă a fost întotdeauna un om de cuvânt, care a generat stabilitate în orice relaţie de colaborare şi parteneriat

'Am avut o discuţie cu Gabriel Oprea cred cu 10 - 12 zile în urmă, la care era şi dl Steriu. Şi dl Oprea a spus foarte clar de atunci că, dacă UNPR se duce către PNL, el nu poate urma calea asta, el rămâne un om de stânga şi un om de onoare. Dl Oprea, cu bunele şi relele lui, (...) totdeauna a fost om de cuvânt şi un om care a generat stabilitate în orice relaţie de colaborare şi parteneriat, un om pe care ne-am bizuit. Mie îmi pare rău că s-a ajuns în situaţia asta, dar relaţia mea cu el rămâne aceeaşi', a precizat Dragnea la Antena 3.

În ceea ce priveşte relaţia cu UNPR, Dragnea a arătat că nu-şi permite să dea avertismente şi nici ultimatumuri, dar PSD a rămas surprins faţă de gestul liderului Uniunii, Valeriu Steriu, de a merge imediat după locale către PNL.

'Noi nu stăm degeaba. După alegerile locale la noi nu s-a desfăcut şampania, toţi colegii şi-au frecat mâinile şi s-au apucat de treabă, pentru că nu ai o victorie atunci când ai câştigat alegerile, ci când finalizezi proiectele promise în campanie. În ceea ce priveşte relaţia cu UNPR, noi rămânem deschişi în continuare. (...) Suntem surprinşi de gestul dlui Steriu de a merge la PNL imediat după alegerile locale. Sincer, când am văzut că a apărut informaţia în presă, credeam că nu e adevărat', a menţionat Dragnea.

Preşedintele fondator al Uniunii Naţionale pentru Progresul României, Gabriel Oprea, a anunţat vineri că se retrage din UNPR şi va activa ca senator independent, iar la finalul mandatului de parlamentar va ieşi din politică. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel