Alegeri locale 2016: PNL aruncă în cursă un candidat redutabil la Buzău, primele declarații-exclusiv

Partidul Național Liberal 'aruncă' în cursa pentru Primăria Buzăului un candidat redutabil: Constantin Ionescu, viceprimar în perioada 2004-2008. Politicianul ocupă primul loc în sondajul liberalilor, rezultatele fiind făcute publice joi seara în ședința săptămânală a Comitetului Executiv Județean.  

Constantin Ionescu, candidatul PNL, la alegerile pentru Primăria Buzău, contactat de DC News, a făcut primele declarații în exclusivitate pe marginea acestui subiect.

"Da, este adevărat, am ieșit pe primul loc în sondajul de opinie. Așadar, sunt candidatul PNL pentru Primăria Buzău. În primul rând, vreau să le mulțumesc buzoienilor pentru încrederea acordată prin acest sondaj de opinie. În al doilea rând, candidez nu împotriva unei persoane, nu împotriva unui partid politic, ci candidez pentru că îmi doresc și pot să fac ceva pentru orașul în care trăiesc și vreau să las ceva în urmă pentru că în Buzău am crescut, aici am fost educat, aici îmi desfășor activitatea, aici am familia. Nu am fost și nici nu sunt omul nimănui. Am datoria morală să fac ceva pentru buzoieni", ne-a spus Constantin Ionescu.

DC News: Se anunță o luptă destul de grea la Buzău ținând cont că PSD-ul este de foarte mulți ani la putere. Pe ce mizați?

"Da, se anunță o dispută electorală destul de aprigă și intensă. Eu și echipa de consilieri de la PNL venim cu alternativă. Alternativă înseamnă profilul nostru de candidați, profilul nostru de oameni, adică în momentul în care spui ceva ești și credibil. Mizem pe proiecte, pe acțiuni și pe seriozitate. Vreau să fie o competiție corectă, deschisă și transparentă. Nu vreau o luptă bazată pe atacuri murdare. Nu voi răspunde și nici nu voi iniția astfel de lucruri urâte din care nu va câștiga nimeni", a declarat Constantin Ionescu pentru DC News

(w670)

"Nu îmi este rușine nimic pentru că nu am făcut nimic rușinos în toată viața mea. Pot justifica orice ban pe care l-am câștigat, iar o societate se conduce după principii și după instituții ale statului. Eu nu voi plăti niciodată pe nimeni să scrie de bine de mine. Probabil ați citit pe Facebook că sunt ba omul Doinei Tudor (n.r. - sentoare PNL), ba omul lui Constantin Boșcodeală (n.r. primar PSD), ba omul nu mai știu cui. Nu am nici o obligație față de nimeni, în afară de buzoieni. Repet: nu am plătit și nici nu voi plăti niciodată pe cineva să scrie de bine despre mine. Așa că oricine poate să scrie ce vrea, este libertate de exprimare. Atât timp cât nicio instituție a statului nu m-a acuzat de nimic... cred că este clar. Nu plătesc pe nimeni să scrie de bine", a subliniat Constantin Ionescu, candidatul PNL la alegerile locale 2016.

În sondaje, Constantin Ionescu a fost primul, urmat de Ioan Caton Mateeşescu. Acesta din urmă a fost şi el validat drept "cap de listă" al PNL pentru Consiliul Judeţean. Luni urmează ca atât Ionescu, cât şi Caton Mateeşescu să fie validaţi de către forurile superioare ale PNL Central.

Sursa foto: Facecook Ionescu Constantin

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel