Medicul ridicat din pensiune ar putea fi fiul lui Mircea Bârsan

Cabinetele a mai multor zeci de medici, care sunt urmăriți de câteva luni de către procurorii DIICOT, au fost percheziționate în această dimineață de către mascați. Unul dintre medici a fost ridicat dintr-o pensiune din Drobeta Turnu Severin.

UPDATE: Spitalul Elias informeză că faptele de care ar putea fi acuzat medicul nu au legătură cu spitalul, ci cu activitatea din privat.

Unul dintre medicii puşi sub acuzare pentru decontări ilegale de analize medicale, în valoare de peste 500.000 de euro, a fost ridicat de la o pensiune din Drobeta Turnu Severin, potrivit Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Mehedinţi, subcomisar Nicolae Lohon, pe numele medicului Tribunalul Bucureşti a emis mandat de aducere, bărbatul, în vârstă de 40 de ani, având calitatea de învinuit în dosarul reţetelor false în care în această dimineaţă s-au desfăşurat mai multe percheziţii. Sergiu Bărsan urmează să fie dus la Bucureşti pentru audieri.

Cine ar putea fi Sergiu Mihai Bârsan

Sergiu Mihai Bârsan este medic la Clinica de Cardiologie a Spitalului Elias din Capitală. Dacă nu este o coincidență de nume Sergiu Mihai Bârsan ar putea fi fiul celebrului cardiolog Mircea Bârsan, cred colegii acestuia.

 În cursul lunii martie 2013, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a dispus începerea urmăririi penale faţă de 42 de persoane pentru comiterea, după caz, a infracţiunilor de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave; fals intelectual şi uz de fals; luare de mită; dare mită.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel