De ce se retrage Ilie Sârbu. Șerban Nicolae, posibil înlocuitor, informație-bombă

Ilie Sârbu nu va mai candida la șefia grupului PSD din Senat. Posibilii înlocuitori sunt Șerban Nicolae, Mihai Fifor și Ecaterina Andronescu.

"Ieri, cu ocazia reunirii grupului de la Senat, am aflat și eu că se vehiculează o informație că Ilie Sârbu nu va mai ocupa funcția de lider de grup, că așa-și dorește domnia sa. N-am apucat să vorbesc cu el pentru că nu ne-am întâlnit. N-am făcut niciun fel de solicitare către colegi în sensul ăsta, am auzit și eu de zvonurile care se vehiculează, mă onorează că sunt colegi care s-au gândit și la mine, dar eu în general sunt împotriva reformei de tipul scoală-te tu să mă așez eu", a spus Șerban Nicolae, la Antena 3. 

Întrebat de ce se retrage Ilie Sârbu, Șerban Nicolae a spus că "primul zvon pe care l-am auzit a fost că ar urma să ocupe o altă funcție, dar câtă vreme nu am niciun fel de confirmare de la cel în cauză nu știu mai mult". 

El a adăugat că nu e nimeni de neînlocuit: "Faptul că un coleg senator ar urma să ocupe funcția de lider de grup ține mai degrabă de experiență, de autoritatea pe care o are asupra grupului și de capacitatea de a ține grupul unit. În ceea ce mă privește, nu m-aș teme de o asemenea responsabilitate. (...) Important e că nu este nimeni de neînlocuit".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel