Christiana Uikiza, la Concertul de Anul Nou din Sibiu

Christiana Uikiza – diva cu suflet blond şi voce de aur a Austriei – va urca pe scena sălii Thalia alături de Sibiu Big Band şi chitaristul Rareş Popsa, într-un eveniment ce o va avea prezentatoare pe actriţa Ioana Flora. Concertul de Anul Nou din Sibiu va avea loc în 31 decembrie 2016 şi 1 ianuarie 2017, iar biletele au fost puse în vânzare în reţeaua eventim (Librăriile Humanitas, magazinele Orange, Germanos, Vodafone) şi online, pe eventim.ro.  

"Aştept cu multă nerădbare şi mă pregatesc cu mult entuziasm şi bucurie pentru întâlnirea cu publicul meu preferat! Consider că publicul român este unul deosebit de primitor şi de cald şi abia aştept să fim parte cu toţii din acest spectacol grandios, cu unii dintre cei mai apreciaţi muzicieni ai ţării" a declarat Christiana Uikiza.

”Concertul de Anul Nou în Sibiu” a fost lansat în urmă cu 8 ani, în data de 31 decembrie, din dorinţa de-a aduce pe piaţa românească celebrul concept de inspiraţie vieneză, într-o notă personală, care să-i consolideze, în timp, semnătura originală. Bucurându-se încă de la început de succes – şi probându-şi, astfel, necesitatea, evenimentul s-a impus în prima linie între ofertele divertismentului cultural de Revelion organizate la nivel naţional, desfăşurându-se, de fiecare dată, cu casa închisă şi atrăgând cumpărători de bilete atât din Sibiu cât şi din alte oraşe din ţară.

Evenimentul este organizat de Uniunea de Creaţie Interpretativă a Muzicienilor din România. Acţiune cofinanţată de Consiliul Local Sibiu şi Primăria Municipiului Sibiu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel