EXCLUSIV  Monica Macovei, DEMISIE din ACR. Victor Ponta, REACȚIE DURĂ: Merge la Bruxelles pentru bani, pentru interese personale

Victor Ponta a reacționat după ce Monica Macovei a anunțat că și-a dat demisia din Alianţa Conservatorilor şi Reformiştilor Europeni (ACRE) din cauza faptului că fostului premier i s-a permis să ia cuvântul la summitul din 22 martie de la Bruxelles. 

CITESTE ȘI Victor Ponta: Cel mai EMOȚIONANT MOMENT din viața mea politică

Victor Ponta spune că a fost prezent la Bruxelles pentru a vorbi despre România, spre deosebire de Monica Macovei care este prezentă acolo pentru "avantaje personale" și pentru a-și exprima public frustrările.

"Eu merg de fiecare dată la Bruxelles ca să vorbesc despre România și locul țării noastre în Europa. Doamna Macovei merge la Bruxelles pentru bani, avantaje personale și ca să își expună frustrările personale," a spus Victor Ponta pentru DCNews.

Cum și-a motivat Monica Macovei demisia 

Monica Macovei și-a anunțat demisia din Alianţa Conservatorilor şi Reformiştilor Europeni  în această după amiază, prin intermediul unui comunicat de presă. 

"Este de neînţeles şi regretabilă prezenţa lui Victor Ponta ca vorbitor la un eveniment al Alianţei Conservatorilor şi Reformiştilor Europeni, din care fac parte partide politice din multe ţări - nu doar membre UE -, cum este Turcia, sau partide politice din statele membre, dar fără reprezentare parlamentară. Victor Ponta încearcă să-şi facă loc lângă prietenul lui din Turcia, dictatorul Erdogan, a declarat Monica Macovei. 

Monica Macovei menţionează că a solicitat explicaţii în şedinţa de Grup din 6 martie, dar răspunsul primit a fost neconvingător. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel