Victor Ponta: Cel mai EMOȚIONANT MOMENT din viața mea politică

Victor Ponta spune că cel mai emoționat eveniment din viața sa politică a fost acela când s-a aflat pe scena Sălii Palatului alături de mama, soția și fiica sa.

Evenimentul a avut loc în anul 2014, atunci când organizația de femei a Partidului Social Democrat a convocat câteva mii de membre pentru a sărbători Ziua Femeii a Sala Palatului.

La evenimentul din urmă cu patru ani a participat și preşedintele PSD, Victor Ponta, alături de mama sa, soţia Daciana Sârbu şi fiica Irina. 

Acel moment i-a rămas bine întipărit în memorie fostului premier, el atașând în această dimineață o fotografie alături de mesajul în care spune ca a fost momentul cel mai emoționant din viața lui politică.

Iată mesajul lui Victor Ponta 

"La multi ani si tot binele din lume pentru toate doamnele, domnisoarele - fiicele, sotiile, surorile si , mai ales, pentru mamele noastre 

Ps - revazand aceasta fotografie(fotografia pe scenă alături de mamă, soție și fiică -n.r.) am un gand special pentru toate doamnele care atunci au fost alaturi de mine si familia mea la Sala Palatului - a fost cel mai emotionant moment din viata mea politica," a scris Victor Ponta pe contul său de socializare.

 (w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel