Cristiano Ronaldo, tratat regește în Arabia Saudită. Ce face în 17 camere ale unui hotel de 5 stele care costă 280.000 de euro pe lună / Video

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a devenit cel mai bine plătit sportiv din lume, după ce a semnat un contract pe 2 ani şi jumătate cu echipa saudită Al-Nassr.

Cristiano Ronaldo va primi o vilă în capitala Arabiei Saudite, o firmă de pază proprie, un supermarket privat, două terenuri de fotbal și unul de baschet, o piscină olimpică, 3 restaurante și o sală pentru gimnastică.

Până atunci, starul lusitan stă alături de familie într-un hotel de 5 stele din Riyadh (Four Seasons). Conform Daily Mail, Cristiano Ronaldo are la dispoziție 17 camere, distribuite pe două etaje ale clădirii care are în total 99 de etaje.

“Locuința oferă o priveliște de neuitat asupra orașului Riyadh. Se întinde între etajele 48 și 50 ale hotelului, având o sufragerie mai mare decât majoritatea locuințelor din Marea Britanie. Printre aceste 17 camere se numără un birou privat, o cameră-restaurant și o cameră de conferință”, conform sursei citate.

VIDEO

Hotelul pune la dispoziție numeroase restaurante, cu o gastronomie internațională (China, Japonia, Liban, India, Europa).

Georgina Rodriguez este foarte mulțumită de condițiile oferite și pentru că are la dispoziție mai multe magazine de lux în incinta hotelului.

Cristiano Ronaldo poate avea facilități și de spa, saună, piscină, cinema privat, săli de masaj, teren de tenis și de fotbal, săli de fitness.

În luna februarie, Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez și cei 5 copii ai lor se vor muta într-o vilă de lux pusă la dispoziție de Al-Nassr.

Vezi și - Data când va debuta Cristiano Ronaldo la Al-Nassr

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel