Data când va debuta Cristiano Ronaldo la Al-Nassr

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Starul portughez Cristiano Ronaldo ar urma să debuteze în campionatul Arabiei Saudite cu echipa Al-Nassr pe 22 ianuarie, a transmis sâmbătă, conform AFP, o sursă apropiată clubului saudit.

Cristiano Ronaldo, care pe 5 ianuarie va împlini 38 de ani, va putea fi folosit de noul său club după ce acesta a reziliat contractul camerunezului Vincent Aboubakar pentru a respecta numărul maxim de opt jucători străini fixat de federaţia saudită. El va fi deci disponibil pentru a juca primul meci la noua sa echipă pe 22 ianuarie, pe teren propriu, împotriva lui Ettifaq. Până atunci, el trebuie să ispăşească o suspendare de două meciuri impusă în luna noiembrie când mai juca la formaţia engleză Manchester United.

'Al Nassr a reziliat contractul lui Vincent Aboubakar de comun acord şi a primit toate compensaţiile financiare la care avea dreptul', a indicat o sursă apropiată de clubul saudit.

Această sursă nu a confirmat însă plecarea lui Aboubakar la Manchester United, precizând că atacantul în vârstă de 30 de ani este de acum liber şi poate negocia cu orice club. Cristiano Ronaldo a semnat un contract valabil până în iunie 2025 cu Al-Nassr.

Întâmpinat marţi de 25.000 de spectatori pe stadionul Mrsool Park din Riad, atacantul a afirmat că venirea la echipa saudită nu înseamnă sfârşitul carierei, ci o nouă etapă în cursa spre noi recorduri.

'În Europa munca mea s-a terminat, am câştigat totul, am jucat la cele mai importante echipe', a spus el. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel