Adrian Mutu, pasionat de gătit: Fac creveți cu sos, paste, ciorbe

Adrian Mutu. Sursă foto: Youtube DA BRAVO! by Mihai Bobonete
Adrian Mutu. Sursă foto: Youtube DA BRAVO! by Mihai Bobonete

Invitat la podcast-ul lui Mihai Bobonete, "Da Bravo", Adrian Mutu a uitat de fotbal și a povestit despre o altă pasiune de-a sa, gătitul.

„Am făcut sarmale, am făcut ardei umpluți, asta când eram în Emirate. Când aveam poftă o sunam pe mama și stăteam cu ea la telefon. Îmi place să gătesc pentru că, în primul rând, mă relaxează. Am foarte multe cuțite, parcă aș fi bucătar”, a precizat Adrian Mutu în cadrul podcastului.

Ce rețetă îi iese cel mai bine lui Adrian Mutu

„Fac creveți cu sos roșu. Știu să fac toate tipurile de paste, sosul este cel mai important. Știu să fac toate ciorbele. Ceea ce îmi place să fac cel mai mult și lumea a apreciat este mușchiul de vită wellington. Nu am un secret. Trebuie să ții carnea în frigider pentru a se răci. 

Am un prieten care e chef în Anglia. Mai vine cu nebunii în România și îmi gătește. El vine la mine pe terasă, iar eu nu plec de lângă el. Stau cu el și îl țin de vorbă, îl tot întreb. Mi-a povestit la ce grade face mușchiul de vită”, a spus Adrian Mutu.

El a dezvăluit care este restaurantul care l-a impresionat cel mai mult:

„E un restaurant de trei stele în Florența. Se numește Enoteca Pinchiorri. E impresionantă și cartea de vinuri. Am făcut degustare. E și în Japonia acest restaurant. Am avut parte de răsfăț, pentru că sunt prieten cu proprietarul. M-am dus la cantină și am pus mâna pe o sticlă de 85.000 de euro și a transpirat instantaneu proprietarul. Mi-a spus să o las acolo”, a adăugat Adrian Mutu în cadrul podcastului.

VEZI ȘI: Locul lui Adrian Mutu nu e la Rapid

Se încheie Superliga, iar pentru Rapid urmează o perioadă tumultuoasă, cu siguranţă. Transferuri, mutări, totul pentru obiectivul din sezonul următor: locurile 1-3. Dar întrebarea pusă cel mai des este: rămâne Adrian Mutu pe bancă? 

Locul lui Adrian Mutu nu e la Rapid. Victor Angelescu, co-finanţatorul echipei, a dat asigurări că Adrian Mutu nu va fi dat afară, a spus că nici nu se pune problema ca tehnicianul să meargă la naţionala Nigeriei, a spus că se vor face transferuri şi că obiectivul pentru sezonul viitor este clasarea în primele trei echipe. 

Citește continuarea pe: https://www.dcnews.ro/locul-lui-adrian-mutu-nu-e-la-rapid_917370.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel