Nikita, Cenuşăreasa care a crescut în Iad. "N-am ştiut ce-i aia copilărie până nu mi-am făcut-o eu singură. Am fost sluga mamei. M-a schingiuit, mi-a dat cu tuciul în cap"

captură video "În Oglindă"
captură video "În Oglindă"

Nikita, "dura" României, femeia puternică cu atitudine de gladiator care, cu ani în urmă, ţinea oamenii în faţa televizoarelor, a povestit cu lacrimi în ochi în podcastul "În Oglindă" despre toate ororile pe care le-a îndurat în copilărie.

Nikita a avut o copilărie de coşmar. A îndurat bătăi, jigniri şi umilinţe din partea mamei. A făcut confesiuni cutremurătoare la "În Oglindă", emisiune găzduită de Mihai Ghiţă.

Şi-a pus sufletul pe tavă şi a povestit, vizibil marcată, despre teroarea în care a crescut. "Important este cine te creşte, nu cine te-a făcut şi te-a abandonat şi te-a schingiuit. În copilărie am fost privată de libertate. Supusă grijilor de om matur. Trezeşte-te dimineaţă, nu te duce la şcoală, du-te la piaţă, ia lapte şi iaurt, adu-le acasă, trezeşte copiii, pune-le masa... Eu eram mama în casă. Trezeam copiii, îi îmbrăcam, îi duceam la şcoală, făceam curăţenie în toată casa, fă mâncare, şterge covoarele... Totdeauna găsea câte ceva în neregulă. Şi atunci..."

Mihai Ghiţă i-a zărit lacrimi în ochi şi a întrebat-o: "Ce se întâmpla? Ce se întâmpla când găsea ceva în neregulă?"

Nikita a păstrat tăcerea, însă cu greu s-a putut stăpâni: "Era foarte greu. Extraordinar de greu. Îmi spuneau vecinii -  Mă doare sufletul când aud cum rupe mătura pe tine... Sau mă mai lovea cu tuciul în cap. Tuciu-n care prăjeam cartofi... spart în cap direct. Eu n-am ştiut în viaţa mea ce-i aia copilărie până nu mi-am făcut-o eu singură.

Eu, un copil de 6-7 ani, trebuia să am grijă de cei cinci fraţi ai mei. Să le schimb scutecele, să-i spăl, să-i şterg... Ce să-i spun tatălui? Că era vitreg. Nu există nici tată, nici mamă. Amândoi sunt vitregi pentru mine. Niciodată n-am văzut de la ei pic de afecţiune, niciodată nu m-au luat în braţe. Eu n-am primit aşa ceva decât de la străini."

Nikita a devenit celebră prin numeroasele scandaluri pe care le-a provocat de-a lungul anilor în diferite posturi de televiziune și emisiuni. Potrivit Wikipedia, totul ar fi început cu slujba de bodyguard al vedetelor. În 2004, Nikita şi-a dorit să se afirme în box. Astfel, a provocat-o la meci pe profesionista pugilistă Anca Ioniță, supranumită Savarina. Aceasta, la momentul luptei, avea vârsta de 19 ani și deja 7 ani de experiență în box. Lupta cu Savarina a fost difuzată la gala Local Kombat în 2004 și a durat două minute, timp în care s-au făcut schimb de lovituri superficiale, în unele momente Nikita chiar stând cu spatele la adversar, după care ea însăși a aruncat prosopul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel