De ce s-a făcut actor Marius Manole. Confesiuni tulburătoare: N-am auzit în viața mea "Te iubesc" din gura părinților mei. Noi n-am trăit cinstit niciodată

captură YouTube, Acasă la Măruță
captură YouTube, Acasă la Măruță

Marius Manole spune că abia acum, după ani de zile, a reușit să le spună părinților "Te iubesc".

Actorul Marius Manole a povestit în podcastul "Acasă la Măruță" cum a hotărât să dea la Actorie și ce l-a determinat să plece în căutarea iubirii pe care, spune el, nu a găsit-o în familie în forma în care există astăzi. Manole a făcut mai multe confesiuni dureroase despre lipsa de comunicare dintre el și părinții lui și a amintit, printre altele, și despre faptul că s-a decis să se facă actor pentru a se simți... iubit.

"Nu cred că m-aș mai întoarce în copilărie... Doar dacă aș fi obligat forțat. Era un pic bine că nu aveai grijile zilei de azi, dar erau și foarte multe lucruri care nu erau bine pe timpul ăla. N-aș avea ce să schimb la părinții mei pentru că ei făceau ce au văzut la părinții lor. N-aveau cum să fie altfel, eu n-am nicio problemă cu ei. I-am iertat pentru toate...

Eu n-am auzit în viața mea "Te iubesc" din gura părinților mei. Niciodată. Eu mi-am dat seama de ce fac eu meseria asta. M-am gândit la un moment dat - măi, dar de ce am ales eu actoria? Că la mine în familie nu era nimeni care sp fie actor, ce m-a apucat? Și mi-am dat seama că era o foarte mare lipsă de iubire. Mi-am dat seama că actoria e o meserie în care poți să fii iubit. La modul superficial, cumva. Că nu vindecă nimic. Poate să te iubească un stadion de 11.000 de oameni, asta nu înseamnă că tu te simți iubit. Drept dovadă mulți actori mari care s-au sinucis deși erau iubiți și apreciați de o lumea întreagă.

Dar am ales meseria în care să pot să fiu iubit sau să-i pese cuiva... din rațiunea asta, înțelegi? Iarăși... nu-i condamn pe părinții mei. Pentru că nu știau. Era o vorbă pe atunci - Băi, nu-ți alinta copilul că o să iasă un fătălău! Îl strici! De-aia și noi am fost niște făcături de copii. Noi niciodată n-am fost adevărați în fața părinților noștri. Noi n-am avut momente de adevăr sau discuții sincere pentru că nu-ți permiteai. În primul rând, lor le era frică de asta, nu știau cum să reacționeze.

Trebuia să fie bine, era spoiala aia de familie în regulă, fericită, dacă era ceva rău se bătea, se certa, se ascundea sub preș. Noi n-am trăit cinstit niciodată. Toată situația asta m-a îndepărtat de ei. Abia acum, după ani, revin cumva... acum începem să avem o relație apropiată. Acum ne spunem "Te iubesc". Dar înainte... nu puteam. Nici acum. Mi se pare atât de greu. Îmi sună a ceva porno" a spus Marius Manole în fața camerelor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel