"Îmi plăcea de ea, dar era măritată". Cum a început relația dintre Nicolai Tand și soția sa, Monica: "A luat hainele și a plecat. S-a terminat cu el"

Sursa foto: Facebook Tand Nicolai
Sursa foto: Facebook Tand Nicolai

Nicolai Tand a povestit cum a început relația de iubire cu Monica, soția sa.

Când s-au cunoscut, actuala sa soție, Monica, locuia la Paris și era căsătorită cu un francez.

"A venit într-un weekend cu prietena ei manechină și a vrut să își ducă părinții la mare. Eu mai vorbisem cu Monica, vin și eu în România, dar ea era căsătorită. Am fost și eu la mare cu Monica, am așteptat-o la aeroport. Îmi plăcea de ea, dar era măritată și eu niciodată nu am avut relații cu femei măritate. Am avut ocazia, dar niciodată cu femei măritate.

Nu mi-a plăcut niciodată să mă bag în viața cuiva. Niciodată. Când a venit în România, am zis că mă duc și eu la mare cu ea, ca prieteni. Mi-a dat un prieten o mașină, m-am dus cu ea la mare. Am luat-o și de la aeroport, am dus-o la mici. Am plecat la mare și acolo s-a întâmplat ceva. La început, o priveam ca pe o prietenă. Când veneam în România și mergeam la Maramureș de sărbători, o sunam să-i spun.

Ne-am cuplat, am mers la Paris, s-a și mutat. Când s-a întors de la Paris, ea s-a mutat de acasă. A luat hainele și a plecat. S-a terminat cu el", a povestit Nicolai Tand, în podcastul "Fain și Simplu", scrie viva.ro.

"A lăsat Parisul și s-a mutat în România pentru mine"

"Dacă nu era Monica, mai mult ca sigur nu eram în România. Ea a lăsat totul. Ea era manechin. Muncea foarte mult și făcea o grămadă de bani. La un moment dat, a zis: "Dacă vrei să fim împreună, trebuie să renunțe unul dintre noi". A făcut ea sacrificiul ăsta. A lăsat Parisul și s-a mutat în România pentru mine", a mai declarat Nicolai Tand.

De ce a divorțat de prima soție

"M-am căsătorit tânăr, pe la 25 de ani, cu o tipă mai tânără decât mine. Ea lucrase într-un restaurant, eu lucrasem pe șantier, în Franța. Ne-am căsătorit, iar eu nu aveam acte atunci, ne-am căsătorit din iubire. Eu atunci eram șofer pe ambulanță. Am făcut un stagiu de prim-ajutor și eram șofer, ajutam, făceam ture de noapte, am făcut de toate. Am divorțat pentru că eram prea tânăr. Efectiv trăiam în lumi diferite”, a povestit Nicolai Tand în podcastul lui Mihai Morar.  

"Ea era doar în strasuri, în lumea cinematografică, eu lucram doar cu bolnavi"

”Eu eram pe ambulanță, aduceam o femeie pe targă, de 30 de ani, pentru dializă, ea era în restaurant. Ea era doar în strasuri, în lumea cinematografică, eu lucram doar cu bolnavi. La mine nășteau femei în mașină, duceam copii la spital cu leucemie, iar treaba asta cumva ne-a făcut să mergem pe drumuri separate. Eram mentalități diferite. Aș fi vrut să am casa mea, ea spunea că suntem prea tineri. Aș fi vrut să ne facem un rost în viață. Când am cunoscut-o pe Monica, eram deja la un alt statut, eram manager de restaurant", a mai spus celebrul bucătar. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel