S-au certat vreodată Teo și Bursucu? Abia acum s-a aflat. Teo: Pe "psihopatul" ăsta îl știu de la 14 ani!

captură "Gând la gând cu Teo"
captură "Gând la gând cu Teo"

Iată câteva detalii neștiute din relația celor doi prieteni și foști colegi de platou!

"Bursucu" (Adrian Cristea), fostul partener de platou al lui Teo Trandafir, a fost, de data aceasta, invitat în podcastul "Gând la gând cu Teo" unde a vorbit despre câteva dintre pățaniile din spatele camerelor de filmat dar și aspecte personale din viața lui de familie.

Bursucu: Toată lumea mă întreabă dacă ne-am certat vreodată.

Teo: Și ne-am certat vreodată?

Bursucu: Nu. Niciodată.

Numele de "Bursucu" l-a căpătat încă de pe vremea când Adrian era coregraf la emisiunea "Dansez pentru tine", acolo unde a și devenit cunoscut.

Teo: Eu mă știu cu acest "psihopat" de când avea el 14 ani. Imaginați-vă un băiat care arăta ca un zeu plutind pe o bucată de scenă. Dansai cu "Căprioara". Și mă-ntrebam întruna cum rezistați pe scena aia, o scenuță meschină, amărâtă. Și ei doi zburau ca niște fluturi.

Bursucu: E ca și cum te-aș întreba eu cum faci tu o emisiune într-o cutie de chibrituri. O faci pentru că știi s-o faci. Te-nvață meseria să dansezi oriunde, oricum. Într-adevăr era o scenă mică dar atmosfera era una foarte frumoasă. Iar pentru noi, fiind copii, conta mult. În fața mea (la 14 ani) se aflau: Teo Trandafir, Adrian Minune, Talisman, Jasmine, Anca Țurcașiu, Gheorghe Gheorghiu și mulți, mulți alții. Oamenii ăștia stăteau în fața noastră seară de seară și se uitau la noi cum dansăm.

Teo: Și după aia viața noastră împreună a continuat.

Bursucu: Cu o pauză de vreo 2-3 ani până am ajuns la PRO TV.

Cei doi au colaborat ani de zile la Kanal D iar chimia și energia dintre ei a captivat publicul telespectator din prima. Bursucu s-a retras, între timp, din proiectul Teo Show și s-a alăturat echipei formate din Viviana Sposub și George Tănase la "Dimineața cu noi".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel