Jorge a trecut prin momente grele după divorțul de Alina Laufer. "Două luni am plâns în casă și am mâncat doar mămăligă pentru că nu mai aveam niciun ban"

Sursa foto: Facebook George Official.ro
Sursa foto: Facebook George Official.ro

Jorge a făcut mai multe mărturisiri emoționante despre perioada de după divorț.

După divorțul devastator de Alina Laufer, Jorge a fost aruncat în mijlocul unei adevărate furtuni emoționale. Acesta recunoaște că s-a retras în propria locuință, s-a neglijat și s-a descurcat greu cu banii în aceas perioadă, atât de rău încât a mâncat doar mămăligă aproape două luni de zile.

Surprinzător, salvarea a venit din partea actualei sale soții, care l-a susținut și încurajat în acele momente dificile. Artistul și-a deschis sufletul, în urmă cu doi ani, în podcastul lui Măruță și a recunoscut că a fost pe zero în acea perioadă zbuciumată.

"Divorțul meu a însemnat blocaj financiar, dar eu aveam proiecte pe TV. Eu am plâns 2 luni în casă, nu mai aveam niciun ban, nu mai aveam nimic. Singurii bani de care dispuneam erau într-un cont pe care mi-l lăsase tata, erau 2.000 de dolari. Nu mai aveam nimic, nimic. O lună și jumătate, aproape două luni, am mâncat mămăligă, fără brânză, că nu mai aveam niciun ban. Nici nu voiam să mă duc înapoi în Constanța. Am zis că rămân în București și că aici o să reușesc. Mă simțeam din nou ca la 20 de ani. Am zis că găsesc eu ceva și mă rugam la Dumnezeu să îmi dea ceva, să sune telefonul. Plângeam în casă, mă uitam la telefon și îl înjuram că nu suna", a povestit Jorge în emisiunea lui Măruță.

În ciuda suferinței provocate de divorțul de Alina, Jorge a fost surprins de prezența și influența pozitivă a Ramonei în viața sa. La un an și jumătate după separarea de Alina, a luat decizia de a merge mai departe și a cerut-o în căsătorie pe Ramona, cea care astăzi îi este alături din postura de soție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel