Adrian Titieni, adevărul nespus despre divorț. L-a înșelat sau nu soția cu Alexandru Papadopol?

Adrian Titieni, Facebook
Adrian Titieni, Facebook

Actorul Adrian Titieni a făcut mai multe dezvăluiri în emisiunea Cristinei Șișcanu.

În cadrul emisiunii de la Metropola TV, actorul Adrian Titieni, în vârstă de 60 de ani, a ales să abordeze un subiect delicat din viața sa personală, și anume divorțul de cea de-a doua sa soție, actrița Adriana Irimescu (fostă Adriana Titieni, în vârstă de 47 de ani). Titieni a clarificat mai multe speculații care au circulat despre presupusa relație a Adrianei cu Alexandru Papadopol. Acesta spune că Papadopol nu a avut nicio legătură cu despărțirea lor, deși așa s-a vehiculat tot timpul.

Le-a stricat Papi căsnicia?

Divorțul celor doi a avut deja loc în 2017, astfel că nu poate fi vorba de infidelitate din partea Adrianei cu Papadopol. Titieni a subliniat că Adriana era o femeie liberă la momentul respectiv. În contrast, "Papi" (Papadopol) se afla într-o perioadă instabilă în relația sa cu soția sa, Ioana Ginghină, moment în care s-a apropiat de colega sa de breaslă, Adriana Titieni.

„Cu Adriana, a doua soție, am fost incompatibili, cred că și din cauza diferenței de vârstă dintre noi, de 13 ani. Eu aveam 36 de ani atunci când m-am căsătorit a doua oară, ea avea 23 de ani. Au fost și ani frumoși.

Nu a fost simplu să ne despărțim după 23 de ani de rutină zilnică. Am fost doi părinți, cu doi copii, a fost o fracturare în relație. Da, este adevărat, traversezi momente de depresie, dar trebuie să facem față provocărilor. 

Până la urmă, trebuie să respecți decizia omului. E irelevant cine a cerut divorțul, dar, până la urmă, în numele adevărului eu nu ea….

În momentul acela, faci ceea ce simți. Nici nu știu cum s-a răsfrânt asupra copiilor, care erau oarecum maturi atunci. Cert e că momentul acela avea nevoie de o ieșire și ieșirea a fost asta. Copiiii au ramas cu mine după divorț, chiar dacă erau măricei, 18-19 ani. Ne-am descurcat! Divorțul a fost la notar și copiii și-au dorit să rămână cu mine din prima”, a povestit actorul, potrivit Click.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel