Irina Columbeanu s-a angajat și îi trimite tatălui ei salariul de chelneriță

colaj: captură video, Irina Columbeanu Instagram
colaj: captură video, Irina Columbeanu Instagram

Fiica lui Irinel Columbeanu și-a găsit un loc de muncă ca ospătăriță într-un restaurant din Los Angeles.

Recent, Irinel Columbeanu a fost invitat de onoare în cadrul podcastului "Fiță cu Adiță" care, de data aceasta, a avut loc la vila luxoasă a lui Tzancă Uraganu, unde, printre subiectele abordate, manelistul a declarat că îl va sprijini pe fostul milionar de la Izvorani. Pe lângă ajutorul celor câțiva prieteni care i-au rămas alături, Columbeanu primește sprijin financiar și din partea Irinucăi, fiica sa. Aceasta s-a angajat ca ospătăriță într-un restaurant din Los Angeles special pentru a-i putea trimite bani lunar.

Chiar dacă și-a pierdut întreaga avere, Irinel Columbeanu și-a păstrat optimismul și se consideră un om norocos. Se bucură de sănătate și este recunoscător pentru faptul că fiica sa este pe cale să se realizeze și, după terminarea studiilor, să devină profesoară. ”Mă consider un om norocos pentru că sunt sănătos și liber. Banii i-am pierdut din cauza deciziilor proaste pe care le-am luat atunci. Putea să-mi dea Dumnezeu mai multă minte, dar nu mi-a dat” a mărturisit Irinel.

Ce face Irina pentru tatăl ei

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au divorțat în 2011. La momentul respectiv, fiica lor, Irinuca, a rămas în custodia tatălui, dar acest aranjament nu a durat mult. În 2018, Irinuca s-a mutat la mama ei și de atunci locuiește în SUA. Acum în vârstă de 17 ani, fiica fostului magnat lucrează ca și chelneriță într-un restaurant din Los Angeles și își dorește să devină profesoară de limba franceză.

Irinel Columbeanu a recunoscut în nenumărate rânduri că fiica lui l-a ajutat cu cât a putut, inclusiv cu puținele ei economii de adolescentă, mai exact 200 de dolari. Dar fiindcă tânăra și-a dorit să facă mai mult pentru părintele ei, s-a angajat temporar într-un bar unde servește la mese iar toți banii pe care îi câștigă îi trimite în România, lui Irinel, pentru a-l ajuta să-și achite cazarea la azil. ”Irinuca și-a luat permisul și conduce un Mercedes GLC, un SUV 4×4, nu așa mare ca cel al domnului Tzancă. Irinuca m-a ajutat cu bani și a învățat și ea să facă bani pe cont propriu. S-a angajat la un restaurant italian din Los Angeles, nu știu exact numele, dar nici nu are importanță. Este chelneriță acolo. De asemenea, își dorește să se facă profesoară de limba franceză.”, a mai spus fostul milionar în interviul amintit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel