"Nu sunt pe modul parenting, îmi pare rău". Cum își educă Antonia copiii: "Știu că e groasă cu mine"

Sursa foto: Instagram Antonia
Sursa foto: Instagram Antonia

Antonia a vorbit despre educația pe care le-o oferă copiilor ei.

"Au foarte multă energie. Consider că i-am educat cât de cât ok și mă ascultă. Dacă văd că sunt nervoasă sau strâng din dinți cum făcea mama… Nu sunt pe modul parenting, îmi pare rău. Eu sunt polițistul rău. E vorba asta că s-au schimbat vremurile, generația asta... Eu nu cred în totalitate în treaba asta, pentru că tu îți educi copiii. Nu sunt în măsură să dau sfaturi, eu povestesc doar ce fac eu acasă la mine.

Consider că tu dai educația și tu impui regulile și stilul în care îți crești copiii, indiferent de ce generație există. Ce înseamnă acum, că trebuie să mergem după generația aia să facem toate prostiile? Mai sunt niște părinți care sunt mai în vârstă decât mine și care te-ai fi gândit că poate aplică aceeași tactică. Nu mai știu ce să mai facă, pentru că sunt de neoprit copiii lor”, a spus Antonia, în podcastul lui Mihai Bobonete.

Vezi și: Ameri Nasrin, despre parenting-ul din zilele noastre: "Ba da, ai voie să spui nu!"

"Știu că e groasă cu mine"

"Au limite. De mici, eu le-am spus că nu vreau să le iau telefoane - nici în ziua de azi dacă se putea nu le luam telefoane - dar nu s-a putut așa. Tatăl lor a spus "haide că au toți și le facem niște reguli". Le-am zis: vreți telefoane, când ajungeți acasă nu aveți voie să stați pe ele, că nu aveți de ce, aveți o grămadă de jucării, vă aveți unul pe altul, vă jucați între voi. Mai au și play station și îi las să se joace și respectă regulile astea, pentru că știu că e groasă cu mine. Așa mi-e și mie ușor, dar stau destul”, a povestit artista.

Antonia și Alex Velea au împreună doi băieți - Dominic și Akim -, iar artista mai are o fetiță, Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel