Cum i-a luat Capatos invitații lui Dan Diaconescu. "Vin o oră la mine și după aia se întorc la matale!"

foto: captură video
foto: captură video

Dan Capatos a mărturisit că a făcut ceva ce nu mai făcuse nimeni niciodată: să ceară invitați "cu împrumut" de la o televiziune concurentă.

Dan Capatos a fost cel de-al doilea invitat în podcastul recent lansat al lui Teo Trandafir, "Gând la gând". Omul de televiziune a rememorat momentul în care și-a luat inima-n dinți și l-a sunat pe Dan Diaconescu, pe care nu-l cunoștea personal, pentru a-i face o propunere ceva mai neobișnuită și, cu siguranță, nemaintâlnită în istoria emisiunilor de tv: să-i dea cu împrumut, pentru o oră, câțiva dintre invitații lui.

"L-am sunat, nu ne știam. "Bună ziua, Dan Capatos sunt!" / "Da, mă Dănuțe" - cum era el de la înălțimea lui de patron. I-am zis: "Vă zic direct, n-am cum s-o ocolesc că tot acolo ajung. Dvs. sunteți patron, eu sunt angajat, am și eu de crescut copii, mă dă afară dacă nu fac treabă, nu știu cum să fac să iasă ca la tine. Când avem subiecte din astea care m-ar interesa și pe mine gen Oana Zăvoranu, Nikita, de-astea... (el începea de la 8 seara) poți să mi le dai și mie? Că eu am o oră. Vin o oră la mine, dup'aia se-ntorc la matale până la 5 dimineața."

Ăsta zice - "Nu cred că aud așa ceva! Tu vrei să-ți dau invitații mei?" Eu: "Dacă se poate... Doar din când în când, nu zilnic" am spus râzând. El zice - "N-am auzit în viața mea așa ceva niciodată! Bine, te ajut" Eu de colo - Mulțumesc! - ce era să-i zic?

 A doua săptămână era Oana Zăvoranu în flăcări cu nu știu ce. O vedeam seara la el. După aceea ajunsese să-mi zică în timpul zilei - Vezi, îl am pe ăsta, îl vrei? Spunea pe post: O lăsăm pe doamna Oana Zăvoranu să se ducă la prietenul Dan Capatos la Antena 1 dar se întoarce după o oră.

Băi, băiatule! Îți jur pe mama, poți să-l suni să-l întrebi! Am sunat concurentul direct! Dă, mă, și mie! Eu n-aș fi făcut așa ceva, nici tu n-ai fi făcut asta!"

Teo a confirmat: "Nu!"

Dan Capatos: Ani mai târziu, înainte să intre în pușcărie, oricum nu mai făcea emisiuni de vreo doi ani, îi închisese OTV-ul... l-am adus la mine și l-am așezat în locul meu. I-am zis - Uite, prezintă-mi tu emisiunea în seara asta! Băi, s-a simțit atât de bine - uite că mi s-a făcut și pielea de găină - se vedea că-i lipsea!

Iată și momentul în care Dan Diaconescu a prezentat "Un show păcătos" în locul lui Dan Capatos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel