Cui i-ar da Dan Capatos un rinichi. Teo Trandafir: Eu pentru Badea mi-aș da!

foto: captură video
foto: captură video

Dan Capatos și Teo Trandafir au vorbit despre prieteniile adevărate și despre sacrificiile care vin, uneori, la pachet cu acestea.

Dan Capatos a făcut referire la declarațiile lui Silviu Prigoană care susține că acolo unde e prietenie adevărată ar fi loc și "de dat un rinichi". - "Ce este un prieten adevărat? Este o persoană căreia dacă îi ceri ceva, la nevoie, îți dă. De exemplu și un rinichi. Sunați-vă prietenii să vedeți câți trec testul și vin cu un rinichi la dvs!" - i-a spus Prigoană lui Denise Rifai în emisiunea "40 de întrebări" cu trei ani în urmă.

"Prigoană se duce într-o zonă mult prea dramatică când spune că și-ar da un rinichi. Nu cred că așa se măsoară prietenia, în ce organe ne dăm ca să demonstrăm că suntem prieteni. Că nu-ți dă nimeni în afară de părinte, nu?" a spus Capatos.

Teo Trandafir a intervenit: Eu, de exemplu, lui Badea (n.r. Mircea Badea) i-aș da. Nici nu trebuie să-mi spună de ce-i trebuie brațul meu drept.

Dan Capatos: Eu nu am prieteni "așa". Da... nu cred că eu am genul acesta de prietenie "dramatică", nici să primesc nici să ofer. Într-adevăr sunt câteva persoane cărora le-aș da, dar fac parte din familie sau din cercuri foarte apropiate.

Citește și Cum i-a luat Capatos invitații lui Dan Diaconescu. "Vin o oră la mine și după aia se întorc la matale!"

A suferit un AVC în urmă cu doi ani

Tot în podcastul lui Teo, "Gând la gând", omul de televiziune a mai povestit cum în urmă cu doi ani a suferit un atac vascular cerebral. Totul s-a petrecut în timpul unei vacanțe în Italia, Ancona. Medicii i-au spus că este predispus la dezvoltarea demenței și a bolii Alzheimer.

Moderatorul a povestit că în timpul atacului nu-și mai putea simți jumătate din cap. Paralizia a fost pe partea stângă și a durat 15 de minute. „Am făcut atac ischemic tranzitoriu acum doi ani, când nu-mi mai simțeam jumătate de cap. Un sfert de oră am fost paralizat pe partea stângă. Avusesem puseu de tensiune, l-am simțit din avion, începea să-mi clipocească așa imaginea. Și asta din cauza hipertensiunii arteriale de care sufăr de mai multă vreme" a mărturisit Capatos.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel