Patru primari PDL și PNL s-au întors la PSD

În 2008, au fost aleși pe listele PSD, însă, în 2012 au ales să candideze din partea altor partide. După doi ani, cu ocazia OUG 55 a vicepremierului Liviu Dragnea, patru primari se întorc de unde au plecat, la PSD. 

Patru primari din județul Suceava, trei de la PDL și unul de la PNL, s-au înscris în PSD. PSD Suceava a anunțat, joi, că mai patru edili și-au exprimat opțiunea cu privire la partidul politic din care doresc să facă parte și au semnat adeziuni la Partidul Social-Democrat, potrivit Mediafax. 

Cei patru primari sunt primarul orașului Dolhasca, Maria Cojocariu, aleasă din partea PDL, primarul comunei Berchişeşti, Voleta Zenovia Ţăran, aleasă din partea PDL, primarul comunei Cornu Luncii, Gheorghe Fron, ales din partea PNL şi primarul comunei Mălini, Petru Nistor, ales din partea PDL.

Traseism masiv din PDL la PMP. Președintele a plecat cu 100 de femei

"Toţi patru şi-au început activitatea politică în PSD, au fost primari PSD până în ultima zi de mandat din 2012, dar au candidat din partea altor partide. Ei nu au fost excluşi din PSD, iar acum se poate vorbi doar de o revenire oficială în PSD", a declarat deputatul PSD, Ioan Stan. 

"Ceilalţi primari care nu au fost vreodată membri PSD nu vor fi primiţi în PSD chiar dacă sunt unii care îşi manifestă interesul", a adăugat deputatul Ioan Stan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel