Finala Wimbledon: Simona Halep pusă să aleagă. Răspuns fără echivoc

Finala Wimbledon: Simona Halep pusă să aleagă. Răspuns fără echivoc
Finala Wimbledon: Simona Halep pusă să aleagă. Răspuns fără echivoc

Simona Halep știe că va avea o finală extrem de grea și a vorbit despre Serena Williams în termeni elogiativi, însă a declarat că se simte puternică și își dorește victoria finala la Wimbledon 2019.

Simona Halep a declarat că se simte foarte încrezătoare în sine, înainte de finala cu Serena Williams. După victoria împotriva Elinei Svitolina, din semifinale, Halep a vorbit despre ce va fi în finala Wimbledon 2019:

"Am jucat multe meciuri împotriva Serenei Williams şi unele dintre ele au fost foarte echilibrate. Am învăţat din aceste partide că am şansa mea. Acum, sunt convinsă că pot să o înving. Bineînţeles, o respect enorm pentru ceea ce a făcut în tenis şi pentru ceea ce face în continuare, dar mă simt foarte puternică mental. Vom vedea ce va fi, va fi o provocare uriaşă", a comentat Simona Halep despre adversara ei din finala feminină de la Wimbledon, citată de Mediafax.

Citește și: Finala Wimbledon ora meciului Simona Halep – Serena Williams. Organizatorii au făcut anunțul

Simona a vorbit despre respectul pe care i-l poartă sportivei americane, care a câștigat șapte trofee la Wimbledon. "Serena a fost unul dintre modelele mele. Să vezi pe cineva că poate câştiga atât de multe titluri aici, pe iarbă, nu are cum să nu te motiveze", a mai adăugat Simona.

Citește și: Simona Halep, lovitură chiar înainte de finala de la Wimbledon

Simona, pusă să aleagă

Întrebată dacă este mai motivată să câștige trofeul de la Wimbledon sau să o oprească pe Serena să atingă recordul lui Margaret Court la numărul de Grand Slam-uri câștigate, Halep a răspuns: "Sunt mai disperată să câştig eu Wimbledonul decât să o opresc pe Serena. Mă concentrez doar pe ce am eu de făcut, nu mă gândesc la recordul ei. Recordurile ei sunt uriaşe deja, dar nu mă interesează în perspectiva finalei. Eu sunt concentrată pe mine, pe ce am eu de făcut."

"Este o finală grea, dar şi o provocare foarte mare. Mă simt bine, încerc doar să fiu pozitivă şi să dau ce am mai bun. E o senzaţie frumoasă, nemaipomenită, pe care nu o să o uit niciodată. Vreau să mă bucur de acest moment, iar mâine să resetez tot şi să mă concentrez pe finală", a mai adăugat românca.

Citește și: Simona Halep - Elina Svitolina rezultat LIVE TEXT la WIMBLEDON | Duel pentru un loc în finală

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel