Finala Wimbledon - Serena Williams poate egala recordul lui Margaret Court

Finala Wimbledon - Serena Williams poate egala recordul lui Margaret Court
Finala Wimbledon - Serena Williams poate egala recordul lui Margaret Court

Serena Williams ar putea egala recordul de victorii de Mare Şlem, care acum aparţine australiencei Margaret Court.

Serena Williams, care joacă finala Wimbledon 2019 cu Simona Halep, i-ar putea egala recordul de 24 de victorii de Mare Şlem aparţinând australiencei Margaret Court. Ea a afirmat, joi, că este 'calmă' la ideea de a intra în istoria tenisului, relatează AFP.

'Nu este vorba cu adevărat de 24 de victorii, 23 sau 25. Important este să mergi pe teren şi să dai ce ai mai bun din tine, indiferent ce se întâmplă. Indiferent ce voi face acum, am avut o mare carieră. Şi mă simt cu adevărat calmă în legătură cu acest subiect. Am fost calmă şi azi (cu Barbora Strycova) şi o iau pas cu pas. Noi ştim, sunt departe de a fi perfectă. Dar am impresia că joc mult mai bine când sunt calmă. Dar este un efort. Nu trebuie să fiu prea surescitată, dar în acelaşi timp nici submotivată. Trebuie să fiu în cea mai bună postură', a spus Serena.

Citește și: Finala Wimbledon ora meciului Simona Halep – Serena Williams. Organizatorii au făcut anunțul

Serena, cea mai vârstnică finalistă de la Wimbledon

'Anul trecut am pierdut finala, dar nu-mi mai amintesc mare lucru. Îmi amintesc că eram obosită şi că Angie (Kerber) a jucat incredibil. Am fost tristă, dar am fost mândră de mine. Nu am putut face nimic în acel meci, dar am făcut ce am putut. Fizic, nu eram pregătită. Îmi amintesc că după aceea, m-am antrenat şi antrenat pentru a reveni la cea mai bună formă fizică. Deci, situaţia este diferită. Tot anul, eu am încercat să rămân în formă pentru a putea juca turneele de Mare Şlem', a adăugat Serena Williams.

Citește și: Simona Halep, lovitură chiar înainte de finala de la Wimbledon

'Ştiu că voi deveni cea mai vârstnică finalistă de la Wimbledon, dar eu cred că tehnologia s-a schimbat mult. Este singurul lucru care mă ajută să fiu competitivă în continuare. Am impresia că dacă aveam această tehnologie în urmă cu 20 de ani, poate Michael Jordan ar fi jucat încă baschet. Consider că ştim mai mult despre corpul nostru. Lucrurile pe care le fac diferit acum comparativ cu primii mei ani în tenis mi-au prelungit cariera. Şi nu sunt doar eu, este şi Roger (Federer), Tom Brady, Peyton (Manning) care joacă de o veşnicie. Sunt mulţi sportivi care sunt capabili să joace încă şi chiar să se menţină în top după 30 de ani, precum Tiger (Woods) evident, în mintea mea. Sunt o mare sursă de inspiraţie şi de motivaţie pentru mine ca să merg înainte', a conchis jucătoarea americană.

Serena Williams, locul 10 WTA şi favorită nr. 11, va fi adversara Simonei Halep în finala turneului de la Wimbledon, al treilea de Mare Şlem al anului, după ce a trecut, joi, în semifinale de cehoaica Barbora Strycova (54 WTA) cu 6-1, 6-2. 

Citește și:  Simona Halep - Elina Svitolina rezultat LIVE TEXT la WIMBLEDON | Duel pentru un loc în finală

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel