Urmărește emisiunea live


Simona Halep - Elina Svitolina rezultat LIVE TEXT la WIMBLEDON | Duel pentru un loc în finală

Simona Halep - Elina Svitolina rezultat WIMBLEDON 2019 in semifinale
Simona Halep - Elina Svitolina rezultat WIMBLEDON 2019 in semifinale

Simona Halep - Elina Svitolina WIMBLEDON | Rezultat Live text în semifinalele turneului - unde Halep și Svitolina au luptat pentru un loc în finala Wimbledon 2019 - prezentat în timp real pe dcnews.ro.

Simona Halep - Elina Svitolina WIMBLEDON Rezultat final

Simona Halep s-a calificat în premieră în finala turneului de la Wimbledon, al treilea de Mare Şlem al anului, joi, după ce a învins-o în penultimul act pe ucraineanca Elina Svitolina cu 6-1, 6-3.

Este unul dintre cele mai bune momente din viața mea. Nu a fost un meci ușor. Cred că am jucat bine din punct de vedere tactic și am stat bine din punct de vedere fizic și mental. Sunt pozitivă pe teren, am mai multă experiență și încerc să fiu cea mai bună versiune a mea. Nu contează cu cine joc în finală, e ultimul meci al turneului, e pe terenul Central și mă bucur!” a declarat Simona Halep la interviul fulger de pe terenul de joc.

Halep (27 ani), numărul şapte mondial, a reuşit un meci formidabil şi va disputa prima sa finală la All England Club, după ce în 2014 juca semifinala. Simona Halep este al doilea reprezentant al României care joacă finala la Wimbledon, după Ilie Năstase, care a pierdut finalele din 1972 şi 1976. Pentru Halep este a cincea finală de Mare Şlem din carieră, după cele din 2018 de la Australian Open, 2014, 217 şi 2018 (campioană) la Roland Garros. Doar la US Open românca nu a apucat să joace cu trofeul pe masă, având o semifinală în 2015. În finala de sâmbătă, Halep o va înfrunta pe câştigătoarea dintre americanca Serrena Williams, finalista de anul trecut, şi cehoaica Barbora Strycova.

SETUL al 2-lea: Simona Halep - Elina Svitolina 2-0 la seturi

6-3 VICTORIEEEEE Simona! Meci excepțional și va juca finala WIMBLEDON 2019

5-3 Simona reușește să-și facă serviciul extrem de lejer. Un ghem până la finală!

4-3 Break Simona care va servi și are șansa de a se desprinde

3-3 Ghem la zero pentru Simona

2-3 Ghem câștigat greu de Svitolina, Simona fiind la un pas de a face break

2-2 Simona reușește și ea un ghem la zero

1-2 Ucraineanca face un ghem la zero

1-1 Simona răspunde rapid și face ghem

0-1 Svitoline reușește săși facă servicul

0-0 Servește Elina Svitolina

SETUL 1 Simona Halep - Elina Svitolina 1-0 la seturi

6-1 SET Simona

5-1 BREAK la ZERO pentru Simona, care a pus stăpânire pe joc

4-1 Un serviciu bun îi aduce Simonei o desprindere liniștitoare

3-1 Și Simona reușește să facă un break mai rapid decât primele două

2-1 Rebreak Svitolina, care face un ghem la zero

2-0 Break Simona! Se joacă acerb pentru fiecare minge pusă în joc. Un alt ghem extrem de disputat, care a durat 11 minute

1-0 Un prim ghem extrem de disputat care a durat nu mai puțin de 9 minute

0-0 A început meciul. Servește Simona Halep

UPDATE 2 - Meciul va începe la ora 15.10

Simona Halep - Elina Svitolina, se joacă joi, în semifinalele Wimbledon 2019, începând cu ora 15.00. Simona este pe locul 7 WTA, iar Svitolina pe 8.

UPDATE 1 - La antrenamentul din ziua premergătoare meciului, Simona a primit o vizită foarte importantă.

Simona Halep s-a calificat, marţi, în semifinalele turneului de la Wimbledon, al treilea de Mare Şlem al anului, după ce a învins-o pe chinezoaica Shuai Zhang cu 7-6 (7-4), 6-1.

Citește și: Secretul Simonei pe iarba Wimbledonului: "Cred că am început să iubesc..."

Simona Halep - Elina Svitolina Live WIMBLEDON


Halep (27 ani), numărul şapte mondial, a reuşit calificarea pentru a doua oară într-o semifinală la All England Club (prima oară în 2014), câştigând într-o oră şi 26 de minute în faţa chinezoaicei Zhang (30 ani, 450 WTA).

Simo, campioană la Roland Garros în 2018, realizează astfel cel mai bun rezultate la turneele de Mare Şlem din acest an, după optimi la Australian Open şi sferturi la Roland Garros.

Început greoi, final magnific cu Zhang

Simona Halep - Elina Svitolina Live WIMBLEDON - Halep a început rău meciul cu Zhang, fiind condusă cu 3-0, ea nereuşind să îşi găsească ritmul în primele schimburi şi să simtă mingea prea bine. Halep a reuşit să ia un prim ghem, pe propriul serviciu, dar Zhang a refăcut ecartul, 4-1. Ghemul cu numărul şase a fost unul de mare însemnătate pentru primul set, Simona reuşind să îl ia după ce a salvat patru mingi de break. Halep a prins mai multă încredere, iar asiaticei nu i-au mai intrat mingile ca până atunci, astfel că fostul lider mondial a făcut break, iar apoi a restabilit egalitatea, 4-4. Zhang şi Halep au servit bine în continuare şi jocul a ajuns în tiebreak (6-6), unde Halep a condus ostilităţile şi s-a impus cu 7-4.

Simona Halep rezultat Wimbledon

Simona Halep rezultat Wimbledon. foto: Twitter - @Simona_Halep

Simona Halep a fost la cârma jocului încă din debutul actului secund, a condus cu 1-0 şi 2-1, iar apoi a rupt echilibrul cu un prim break, Zhang a greşit tot mai mult, iar românca nu i-a lăsat nicio speranţă, câştigând cu 6-1.

Citește și: Semifinalele Halep vs Svitolina și Serena vs Strycova, avancronica meciurilor

Halep a egalat situaţia în meciurile directe cu Zhang, 2-2, după ce asiatica a învins în 2016 în primul tur la Australian Open, cu 6-4, 6-3, şi în acelaşi an la Beijing, cu 6-0, 6-3, în optimi. Singura victorie anterioară a Simonei s-a înregistrat în 2012, în primul tur la Indian Wells, cu 6-1, 6-1.

Câți bani a câștigat Simona Halep la Wimbledon

Din punct de vedere statistic, în meciul de la Wimbledon, fiecare jucătoare a reuşit un as, Halep a avut o dublă greşeală, iar Zhang două, românca a servit mai bine, având 72% puncte cu primul serviciu (faţă de 67% chinezoaica) şi 44% cu al doilea (41%). Halep a fost superioară la mingile la fileu (86%-50%), la mingile de break transformate (50%-20%). Zhang a avut mai multe mingi direct câştigătoare (22-16), dar şi mai multe erori neforţate (29-13).

Simona Halep - Elina Svitolina Live WIMBLEDON - Halep, care anul trecut s-a oprit în turul al treilea la Wimbledon, şi-a asigurat un cec de 588.000 de lire sterline şi 780 de puncte WTA, urmând să joace în penultimul act cu ucraineanca Elina Svitolina (24 ani, 8 WTA) sau cu Karolina Muchova (Cehia, 22 ani, 68 WTA).

Simona Halep - Elina Svitolina Live WIMBLEDON începe la ora 15.00, pe terenul numărul 1, și este transmis în format Live Text pe dcnews.ro

Citește și: Simona Halep, despre Svitolina: Nu prea contează de câte ori ai jucat împotriva ei



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel