VOCEA ROMÂNIEI CÂȘTIGĂTOR 2016. Marea finală VINERI

Vineri, 16 decembrie, a avut loc MAREA FINALĂ VOCEA ROMÂNIEI 2016. Ioana Ignat, de la Marius Moga, Alex Mușat, din echipa lui Smiley, Teodora Buciu şi Robert Botezan, ambii din echipa lui Tudor Chirilă au fost concurenții pe care i-am văzut în finala VOCEA ROMÂNIEI. Marea câștigătoarea a fost desemnată TEODORA BUCIU. La final, Teodora Buciu și Tudor Chirilă, ambii plini de emoție, au încheiat concursul interpretând melodia "Zmeul". 

"Vă mulțumesc mult pentru susținere, pentru voturi și pentru că, într-un fel sau altul, și voi ați făcut parte din #echipaTudor! Felicitări, Teodora Buciu, Vocea Romaniei 2016!!!", a fost mesajul transmis de Tudor Chirilă după ce a aflat cine a intrat în posesia marelui premiu.

LIVE - momente importante din emisiune:

VOCEA ROMÂNIEI 2016 ESTE: TEODORA BUCIU!!! NEBUNIE DE NEDESCRIS LA VOCEA ROMÂNIEI! Alex Mușat este pe locul 2. "Am cunoscut oameni grozavi. Vă mulțumesc că m-ați votat", a spus acesta.

"Mulțumesc mult de tot", a spus Teodora Buciu năpădită de emoție cu trofeul în mână. Tudor Chirilă este cel care a adus-o pe câștigătoare pe scenă.

Citește și: SCANDAL la Vocea României: Smiley, surprins când înjura. Tudor Chirilă, prima reacție

UPDATE 23:45: Lupta finală se dă între Alex Mușat (echipa Smiley) și Teodora Buciu (echipa Tudor Chirilă).

Ultima clasată în preferințele telespectatorilor este Ioana Ignat. Întrebată ce a însemnat pentru ea "Vocea României", a răspuns: "Responsabilitate". Pe locul trei a ieșit Robert Botezan, unul dintre cei doi elevi ai lui Tudor Chirilă.

LOCUL 3: ROBERT BOTEZAN

LOCUL 4: IOANA IGNAT

Reprezentațiile concurenților s-au încheiat, iar emoțiile cresc. În curând vom afla marele câștigător de la VOCEA ROMÂNIEI 2016.

Vezi cele mai tari momente din marea finală VOCEA ROMÂNIEI 2016:

"Vara asta", o piesă interpretată de Robert Botezan și Tudor Chirilă:


Vocea Romaniei 2016 - FINALA: Robert Botezan cu Tudor Chirila - Vara Asta pe vocearomaniei.protv.ro

Un hit al anilor 90' de Robert Botezan:


Vocea Romaniei 2016 - FINALA: Robert Botezan - I Will Always Love You pe vocearomaniei.protv.ro

Ioana Ignat, moment de senzație pe scena "Vocea României" alături de Grigore Leșe:


Vocea Romaniei 2016 - FINALA: Ioana Ignat cu Grigore Lese - Mama, inima mi-i arsa pe vocearomaniei.protv.ro

Moment original pus in scena de Smiley și Alex Musat au pus în scenă un moment original: au dedicat câte un vers fiecărui antrenor:

(w670)

Alexandru Mușat si Feli, un duet fenomenal:

Teodora Buciu și Tudor Chirilă au stârnit emoție cu interpretarea piesei "Zmeul":

Robert Botezan și Ligia Hojda, două voci puternice: 

Un mare hit al lui Joe Cocker, "With A Little Help From My Friends", interpretat magistral de Ioana Ignat și antrenorul său, Marius Moga:

------

Patru concurenți într-o finală cât România! Alex Mușat din echipa Smiley, Ioana Ignat din echipa Marius Moga, Teodora Buciu și Robert Botezan din echipa Tudor Chirilă și-au demonstrat calitățile vocale și faptul că sunt adevărați artiști, iar vineri vor urca pe scena vocilor pentru ultima dată în acest sezon și vor lupta pentru marele trofeu și premiul în valoare de 100.000 de euro.

Românii își pot susține și vota favoritul, după START VOT, prin SMS la numărul 1200, folosind numărul de concurs al fiecăruia sau în aplicația Vocea României, care poate fi descărcată gratuit din iTunes sau Google Play. Primul vot în aplicație este gratuit.

Tudor Chirilă a transmis și un mesaj înainte de marea finală VOCEA ROMÂNIEI: "Mai mult ca oricând am trăit ediția asta de Vocea României sub deviza #memoriesnow și am încercat să le transmit asta și concurenților mei. Amintirile se fac în prezent, deci ne-am propus ca la fiecare repetiție sau moment pe scenă să creăm amintiri mișto. A fost o săptămână foarte grea (am avut de ales 6 piese în 2 zile și de pregătit câte trei momente pentru fiecare concurent în patru zile), dar ne-am și distrat foarte mult. M-am atașat de Teodora și Robert și evident că îmi doresc ca unul dintre ei să câștige trofeul. Dar dincolo de asta le mulțumesc sincer pentru toate amintirile frumoase pe care le-am construit împreună".

Vinere, 16 decembrie, în marea finală VOCEA ROMÂNIEI, concurenții vor cânta câte trei melodii: una singuri, una împreuna cu antrenorul și o piesă cu un invitat special.

Dumneavoastră cine credeți că va câștiga VOCEA ROMÂNIEI 2016? Așteptăm răspunsul în sondajul de mai sus. Mulțumim!

1. ALEX MUȘAT

2. IOANA IGNAT

3. TEODORA BUCIU

4. ROBERT BOTEZAN

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel