Suporterii dinamovişti au deszăpezit stadionul pentru meciul cu Gaz Metan Mediaş

Suporterii echipei Dinamo Bucureşti au început miercuri acţiunea de deszăpezire a stadionului din Şoseaua Ştefan cel Mare pentru ca echipa pregătită de Ionel Gane să poată disputa partida cu Gaz Mediaş Mediaş, din cadrul etapei a 19-a a Ligii I la fotbal.

"Împreună vom reuşi, nu e clar!? Nu au existat niciodată, în istoria fotbalului, suporteri mai implicaţi în viaţa echipei lor decât cei dinamovişti! Câinii sunt acţionari, sunt finanţatori, câinii sunt salahori, câinii sunt ultraşi, câinii sunt Smurd, câinii sunt bodyguarzi, câinii sunt salvatori. În acest moment, se lucrează pe două fronturi! La stadion au apărut primii suporteri în urma apelului DDB şi au început imediat treaba; terenul trebuie şi va fi deszăpezit! Toţi câinii care pot da o mână de ajutor sunt aşteptaţi de fraţii lor acolo, timpul presează!

Mai sunt 33 de sectoare, câinilor, de dimineaţă am pornit de la 40! Haideţi să măturăm tribunele şi să închidem uşa sectoarelor rămase, cu zgomot!", se arată într-un mesaj al galeriei dinamoviste. Cei care nu pot ajunge la stadion se ocupe de deszăpezire au fost îndemnaţi să cumpere bilete pentru partida cu Gaz Metan Mediaş, chiar dacă nu au acces pe stadion, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel