Simona Halep va primi cea mai înaltă distincţie a Patriarhiei Române, Ordinul „Crucea Patriarhală”

Presa internațională, despre succesul categoric al Simonei Halep la Wimbledon, în turul trei
Presa internațională, despre succesul categoric al Simonei Halep la Wimbledon, în turul trei

Patriarhia Română îi va acorda Simonei Halep Ordinul „Crucea Patriarhală” pentru mireni, cea mai înaltă distincţie a Patriarhiei Române.

'Românca Simona Halep a devenit de mai multă vreme un simbol al performanţei sportive pe plan internaţional, fapt care a culminat cu obținerea trofeului Wimbledon 2019, cel mai vechi şi mai prestigios turneu de tenis dintre cele 4 turnee de Mare Şlem.

Apreciind realizările sale în domeniul tenisului feminin de performanţă şi, totodată, credinţa sa creştin-ortodoxă, pe care o mărturiseşte public prin semnul Sfintei Cruci, Patriarhia Română îi acordă campioanei Simona Halep Ordinul „Crucea Patriarhală” pentru mireni, cea mai înaltă distincţie a Patriarhiei Române.

Data înmânării distincţiei va fi stabilită de comun acord' se arată într-un comunicat al  Biroului de Presă al Patriarhiei Române.

Simona Halep sosește astăzi în România

Simona Halep va ateriza astăzi, ora 17.00 pe aeroportul „Henri Coandă“ și va fi primită la Salonul Oficial al aeroportului, unde își va prezenta cel mai important premiu din carieră.

Sportiva în vârstă de 27 de ani, a câștigat sâmbătă primul său trofeu la turneul de la Wimbledon, după ce a învins-o pe Serena Williams, cu scor 6-2, 6-2. Simona Halep va urca astăzi pe locul 4 mondial WTA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel