Simona Halep, RECORD MONDIAL în FINALA WIMBLEDON 2019

Simona Halep a stabilit un record în finala de la Wimbledon 2019, pe care a și câștigat-o. 

Victoria Simonei Halep în finala Wimbledon 2019 este una de record mondial. Ziua de 13 iulie 2019 i-a purtat noroc constănţencei, care a reuşit exact 13 lovituri câştigătoare potrivit statisticilor oficiale.

Colosul IBM, lider în analiza statistică a meciurilor de tenis şi partener tradiţional al marilor evenimente sportive la nivel global, anunţă că Simona Halep a stabilit un record absolut cu cele doar 3 greşeli neforţate comise în 55 de minute de joc cu Serena Williams (6-2, 6-2, cu câte două break-uri pe set şi o unică şansă de break oferită americancei, dar anulată cu promptitudine). De când a început analiza detaliată a partidelor, nu a existat o evoluţie mai aproape de perfecţiune într-o finală feminină, potrivit Mediafax. 

Precedentul record îi aparţinea, culmea, unei învinse: în 2014, Eugenie Bouchard greşea neforţat doar de patru ori în partida cu Petra Kvitova, însă sportiva din Cehia se impunea cu 6-3, 6-0.

Recordul la masculin este şi el surprinzător: în 1984, la Wimbledon, John McEnroe comitea doar 4 greşeli neforţate în finala contra lui Jimmy Connors, scor 6-1, 6-1, 6-4.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel