Pele, la spital. Ultimele date despre starea sa de sănătate

În ultimele ore au apărut ştiri contradictorii despre starea de sănătate a lui Pelé, apoi pe profilul oficial de Instagram al legendei fotbalului a apărut un mesaj liniştitor: "Sunt puternic şi îmi continuu tratamentele în mod obişnuit, mesajele voastre îmi dau mare energie, urmăresc şi Brazilia la Cupa Mondială!".

Potrivit ultimului raport medical, relatat de presa braziliană, campionul "continuă tratamentul şi starea sa de sănătate rămâne stabilă", "răspunde bine" la tratamentele cu antibiotice la care a fost supus pentru o infecţie respiratorie şi "nu a manifestat nicio agravare a stării de sănătate în ultimele 24 de ore".

"A Folha", un popular ziar brazilian, a spus că situaţia fostului fotbalist, care este internat din 30 noiembrie la Spitalul "Albert Einstein" din Sao Paulo, este îngrijorătoare. "O'Rey" nu ar răspunde la chimioterapie şi ar fi fost transferat la un centru de îngrijiri paliative.

Pele are cancer intestinal

"A Folha" preia, de fapt, ceea ce a fost anunţat în ultimele zile de reţeaua de televiziune ESPN. Atunci, fiica marelui campion brazilian, Kely Nascimento, a precizat pe reţelele de socializare că sănătatea tatălui ei nu dă motive de îngrijorare şi că transferul s-a datorat unor analize de control deja stabilite, "analize de rutină" după extirparea cancerului intestinal, diagnosticat anul trecut.

Spitalul din Sao Paulo a lansat un comunicat, în care a precizat că Pelé, în vârstă de 82 de ani, are "funcţii vitale bune" şi nu a dorit să comenteze indiscreţia.

"Bună, prieteni! Astăzi există multă alarmă în mass-media cu privire la sănătatea tatălui meu. Este în spital pentru tratamente. Unii dintre fraţii mei se întorc în Brazilia. Acum nu există nicio urgenţă sau o nouă previziune teribilă. Voi fi acolo de Anul Nou şi promit că voi posta câteva fotografii. Este adevărat şi apreciem îngrijorarea şi dragostea!", a scris Kely Nascimento, pe Instagram, relatează Rador.

Pele a postat joi un mesaj pe reţelele de socializare pentru a le mulţumi fanilor pentru omagiile aduse lui şi carierei sale, la Cupa Mondială din Qatar 2022.

"Regele" Pele, considerat unul dintre cei mai mari jucători ai secolului al XX-lea de către FIFA, a fost supus unui tratament pentru cancer după ce în septembrie 2021 i-a fost descoperită o tumoare la colon care a fost îndepărtată. În februarie anul trecut, fostul fotbalist a început chimioterapia pentru tratarea bolii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel