Marine Le Pen: Cer referendum pentru pedeapsa cu moartea

Marine Le Pen
Marine Le Pen

Președintele Frontului Național, Marine Le Pen, propune, la o zi după atacul terorist asupra redacției Charlie Hebdo, un referendum în care francezii să fie întrebați dacă sunt sau nu de acord cu implementarea pedepsei cu moartea.

"Vreau să ofer Franței un referendum pentru pedeapsa cu moartea. În nume personal, eu cred că această posibilitate trebuie să existe", a spus șefa FN pentru France 2, potrivit contului său de Twitter.

Marine Le Pen a învinovățit "fundamentalismul islamic", despre care a spus că "în fiecare zi cauzează mii de decese în întreaga lume".

Cu o platformă anti-europeană și anti-imigrație, Frontul Național a devenit în 2014 unul dintre cele mai puternice partide din Franța, câștigând alegerile europarlamentare. FN respinge eticheta de partid de extremă-dreapta.

Marine Le Pen a mai declarat că Franța trebuie să declare război fundamentalismului islamic. "Nu mai este loc de negare și ipocrizie. Respingerea absolută a fundamentalismului islamic trebuie proclamat clar și puternic".

"Charlie Hebdo a criticat mult Frontul Național, dar asta este democrație", a spus Le Pen.

Focuri de armă la Paris: un polițist rănit

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel