Urmărește emisiunea live


Focuri de armă la Paris: o polițistă a fost ucisă

Martorii au auzit mai multe împușcături, joi, în Porte de Chatillon, o suburbie a Parisului. Un polițist ar fi rănit, potrivit primelor informații. Autoritățile nu au găsit, deocamdată, o conexiune între acest incident și atacul terorist asupra revistei Charlie Hebdo. 

UPDATE: Polițista a murit.

UPDATE: Atacatorul a fugit, a anunțat ministrul de Interne. El a precizat că polițista este este în stare gravă, iar cel de-al doilea polițist este și el rănit.

UPDATE: Potrivit presei franceze, un bărbat a deschis focul asupra a doi ofițeri de poliție, rănindu-l grev pe unul. Agresorul ar fi fost arestat. Suspectul ar fi de origine africană și nu se potrivește descrierii fraților Kouachi, pe care poliția îi vânează în cazul atacului asupra Charlie Hebdo.

UPDATE: Ministrul francez de Interne a părăsit o reuniune de criză în desfășurare de la Palatul Elysee pentru a se deplasa la locul incidentului.

UPDATE: Potrivit Le Monde, doi polițiști au fost răniți în incidentul din sudul Parisului. Unul dintre polițiști este în stare gravă, iar celălalt este în stare de șoc, potrivit cotidianului francez.

Știre în curs de actualizare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel