Karim Benzema - prezentat oficial la Al-Ittihad: Avem un nou tigru! - Video

Facebook Karim Benzema
Facebook Karim Benzema

Karim Benzema, în vârstă de 35 de ani, este noul atacant al echipei Al-Ittihad, campioana Arabiei Saudite.

Clubul din Arabia Saudită a anunțat transferul pe rețelele oficiale de comunicare.

'Benzema este aici! Avem un nou tigru!'

'Benzema este aici! Avem un nou tigru! Bine ai venit la Ittihad', scrie pe contul de Twitter al lui Al-Ittihad. 'Abia aștept să ne vedem în Jeddah', a transmis Karim Benzema.

Starul francez Karim Benzema a semnat un contract pe o perioadă de trei ani cu Al-Ittihad, care l-a convins să o părăsească pe Real Madrid pentru Arabia Saudită. Golgheterul francez va avea la clubul saudit un salariu anual de 100 de milioane de euro.

Mai mult, saudiții nu au plătit niciun euro pentru transferul lui Benzema, care a plecat la final de contract de la Real Madrid.

Citește și - Karim Benzema a spus 'adio' clubului Real Madrid. Top cele mai frumoase goluri în tricoul 'galacticilor' - Video

Atacantul francez Karim Benzema a fost titular și a marcat un gol la ultimul său meci sub culorile echipei Real Madrid, duminică seara, pe stadionul Santiago Bernabeu, contra formaţiei Athletic Bilbao, în etapa finală a campionatului de fotbal al Spaniei, La Liga.

Karim Benzema este câştigătorul Balonului de Aur în 2022 şi jucătorul cu cele mai multe trofee din istoria clubului Real Madrid (25), cu ocazia partidei de duminică seară.

Starul francez a condus atacul lui Real madrid în partida cu Athletic Bilbao, încheiată cu scorul de 1-1, în timp ce jucători precum Marco Asensio, Eden Hazard sau Mariano Diaz, ale căror plecări la finalul sezonului sunt de asemenea confirmate, au început meciul pe banca de rezerve. Benzema a marcat golul madrilenilor din penalty, în repriza a doua.

Antrenorul Carlo Ancelotti a decis să titularizeze doi jucători al căror viitor la Real Madrid stă deocamdată sub semnul întrebării, respectiv Nacho Fernandez şi Dani Ceballos. Vezi aici continuarea și top cele mai frumoase goluri în tricoul 'galacticilor'!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel