Fotbal - Copa America: Brazilia va interzice accesul huliganilor străini

Brazilia va interzice accesul huliganilor străini pe teritoriul său pentru Copa America, turneul rezervat selecţionatelor de fotbal din America de Sud, care va începe luna viitoare, a anunţat luni ministerul Justiţiei şi Securităţii publice, citat de AFP.

Potrivit unui decret ministerial, în timpul Copei America va fi interzisă 'intrarea pe teritoriul naţional a oricărui străin al cărui nume apare în fişiere (...) ca 'membru al unui grup de fani implicaţi în violenţe pe stadioane. Decretul a intrat imediat în vigoare, cu circa o lună înaintea competiţiei prevăzute între 14 iunie şi 7 iulie. Potrivit unor responsabili ai confederaţiei sud-americane, CONMEBOL, pe stadioane vor fi utilizate sisteme de recunoaştere facială pentru a-i repera pe suporterii care pun probleme.

Copa America se va disputa în cinci oraşe din Brazilia: Belo Horizonte, Porto Alegre, Rio de Janeiro, Salvador şi Sao Paulo. Vor participa cele 10 selecţionate din America de Sud şi două echipe invitate, Qatar şi Japonia. Meciul de deschidere, Brazilia - Bolivia, va avea loc pe stadionul Morumbi, din Sao Paulo, iar finala este prevăzută pe celebra arenă Maracana din Rio de Janeiro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel