Florin Mergea și Rohan Bopanna s-au calificat în semifinale la Madrid

Performanță remarcabilă reușită de tenismenul român Florin Mergea (30 de ani)! Perechea româno-indiană Florin Mergea/Rohan Bopanna s-a calificat, vineri, în semifinalele probei de dublu de la Madrid, după victoria cu 6-3, 6-2 reușită în fața cuplului Juan Sebastian Cabal (Columbia)/Adrian Mannarino (Franţa).

Cabal și Mannarino veneau după o victorie entuziasmantă în fața favoriților Mike și Bob Bryan, care au cedat joi cu un neașteptat 6-7, 5-7. Mergea și Bopanna (35 de ani) au avut nevoie de mai puțin de o oră pentru a-i elimina pe autorii surprizei de joi (50 de minute), scrie digisport.ro.

Evident, statisticile cuplului învingător au fost dintre cele mai bune: 6 ași, 24 de puncte din 30 câștigate cu primul serviciu, 11 din 18 câștigate cu serviciul doi și șase mingi de break din șapte salvate.

Vezi și: Șocul anului în tenis! Serena Williams a fost eliminată de la Madrid

În semifinale, Mergea și Bopanna se vor duela cu favoriții numărul 6, Marcel Granollers/Marc Lopez, care au trecut în sferturi de Vasek Pospisil/Jack Sock (favoriții numărul 3).

Prin calificarea în penultimul act de la Madrid, cuplul româno-indian şi-a asigurat un cec de 60.800 euro şi 360 de puncte ATP. Florin Mergea şi Rohan Bopanna şi-au egalat astfel cel mai bun rezultat al lor, după semifinala ATP World Tour Masters 1.000 de la Shanghai, din octombrie, când au fost învinşi de fraţii Bryan. Ei au şi o finală jucată împreună, anul acesta, la Casablanca, pe care de asemenea au pierdut-o.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel