Doi bărbați s-au plimbat călare pe cai, printre turiști, la Mamaia Nord / Foto

Foto ilustrativ. Imagine de Cedroc de la Pixabay
Foto ilustrativ. Imagine de Cedroc de la Pixabay

Turiștii aflați pe plajă, la Mamaia Nord, au avut parte de o surpriză... neplăcută. Printre ei, doi bărbați s-au plimbat călare pe cai.

"Doi cai frumoși", pe plajă, printre turiști, la Mamaia Nord! - așa începe postarea de miercuri seară de pe pagina de Facebook Reporter Neptun TV.

Nu, nu e o glumă! Potrivit sursei citate, imaginile au fost surprinse astăzi, 1 septembrie, pe plaja de la Mamaia Nord. Doi bărbați s-au plimbat călare pe cai, printre turiștii care făceau plajă. 

În aceeași postare de pe Facebook, cei doi indivizi sunt criticați pentru plimbarea neobișnuită. 

'Că în Mamaia Nord fiecare face ce-i trece prin cap, nu e nicio noutate. Atât timp cât autoritățile sunt invizibile, unii indivizi abia așteaptă să încalce legea. Astăzi, în Mamaia Nord, doi cowboy (văcari) autohtoni se plimbau nestingheriți printre turiștii care făceau plajă. Deși în zona respectivă plajă este foarte lată, cei doi nesimțiți s-au dus cu caii aproape de apă, printre oameni. Că doar trebuia sa fie "admirați" și ei de cineva, nu?', a mai transmis Reporter Neptun TV, pe Facebook. 

Iată imaginile

VEZI ȘI: O tânără s-a închinat apoi a început să-și bată iubitul, în fața unui club de fițe din Mamaia

Imaginile cu o tânără care și-a luat la bătaie iubitul în fața unui club din Mamaia au ajuns virale pe rețelele de socializare. Curios pentru internauți a fost mai ales faptul că tânăra a ținut neapărat să se închine înainte de a-și bate iubitul. 

În imaginile video apărute în spațiul public femeia poate fi văzută în timp ce își face câteva cruci înainte de a se năpusti asupra iubitului său. Tânărul a încasat mai mult palme și s-a dat doar mai în spate în tentativa de a scăpa de accesul de furie al iubitei sale, scria  Replica de Constanța.

Incidentul a avut loc la începutul lunii august a.c., în parcarea din aproprierea unui club de fițe din Mamaia Nord. Imaginile au fost surprinse de oamenii care se aflau în zonă. (Știrea, AICI.)

CITEȘTE ȘI: Șapte zone din România, foarte căutate de turiști, nu erau populare în urmă cu 20 de ani

CITEȘTE ȘI: Dovada că și-n România se poate. Cei care admiră ospitalitatea din Grecia trebuie să citească asta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel