Dovada că și-n România se poate. Cei care admiră ospitalitatea din Grecia trebuie să citească asta

foto Pixabay
foto Pixabay

Românii care ajung în Grecia n-au cum să nu fie plăcut surprinși de gesturile gazdelor elene, dar și ale oamenilor locului, care-i așteaptă cu zâmbetul pe buze, bucuroși de prezența lor. O postare recentă mi-a redat speranța că se poate și-n România. 

Pe un grup de Facebook ”Vacanțe sub 500 de euro”, a apărut postarea ”Bună seara, am o colegă de serviciu care crește singură trei copilași și vrea să ajungă la mare anul asta... știți vreo cazare mai low cost? Nu e pretențioasă. Mulțumesc.”

Reacțiile au fost fabuloase. ”Ofer cazare gratis 5 zile, aștept sa mă contacteze doamna la nr (...)” a fost una dintre primele reacții ale unei doamne din Eforie Sud. Nu a fost singura! ”Ce perioadă? După 23 august am liber și ofer gratuit.”, ”Ofer cazare gratuită! Dacă vă ajută din 29 august, pentru 4 nopți garsonieră dublă decomandată 4 persoane, studio în faleză nord la intrare în Mamaia dinspre Constanța.”, ”Din 1 septembrie la Eforie Nord poate veni gratuit la noi. (...) Suntem într-o zonă foarte bună, la 5 minute de mare”, ”La Eforie Sud îi pot oferi eu cazare gratuit, dar la început de septembrie, până atunci nu am liber!”, ”În Eforie Sud din 1 septembrie o pot găzdui gratis cât dorește” au fost alte comentarii. Un alt comentariu le-a oferit intrarea gratuită la aqua park: ”Dacă e cazată în Mamaia sau Constanța, le ofer intrarea la Aqua Magic pentru toată familia, copiii sigur o să se distreze”. 

Au fost și internauți care s-au oferit să ajute cu bani de cheltuială pentru sejurul la mare: ”Dacă nu o jignesc, aș vrea să o ajut cu ceva bănuți pentru sejur”, ”Bună dimineața, eu vreau sa le asigur transportul de la gara Constanța până la cazare plus ceva bănuți”, ”Și eu vreau să ajut îmi puteți da când veți obține un cont în privat să trimit niște bănuți. Orice persoană merită o vacanță măcar o dată pe an. Mai ales când sunt și copii la mijloc”. 

O altă persoană a cerut mai multe informații pentru a trimite rechizite pentru copii. ”O adresă a doamnei în privat și un număr de telefon, vă rog să îmi trimiteți! Vreau să îi trimit rechizite pentru copii! Mulțumesc!”. 

Și astfel de comentarii au curs în rafală. Atât de multe comentarii de ajutor au fost scrise încât s-a creat un grup special numit ”Cazare la munte si la mare gratuită pentru familiile cu copii”. 

În cele din urmă, aceasta este dovada că fiecare gest contează și fiecare om poate face lumea mai bună. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel