Djokovic și Nadal, primii doi jucători de tenis ai lumii, înfruntare. Când va avea loc meciul

Djokovic Nadal
Djokovic Nadal

Liderul clasamentului ATP, Novak Djokovic, s-a calificat, sâmbătă seară, în finala turneului ATP Masters 1000 de la Roma după ce l-a învins în trei seturi pe argentinianul Diego Schwartzman, locul 24 ATP. 

Sârbul îl va întâlni în finală, duminică, de la ora 17.00, pe Rafael Nadal, locul 2 ATP.Liderul clasamentului ATP, Novak Djokovic, s-a calificat, sâmbătă seară, în finala turneului ATP Masters 1000 de la Roma după ce l-a învins în trei seturi pe argentinianul Diego Schwartzman, locul 24 ATP. Sârbul îl va întâlni în finală, duminică, de la ora 17.00, pe Rafael Nadal, locul 2 ATP, potrivit Agerpres.

Sârbul a obținut destul de greu calificarea în finala turneului de la Roma, după un meci care a durat peste două ore și jumătate. După un meci istovitor cu Juan Martin del Potro în sferturile de finală, Niovak Djokovic a avut nevoie tot de trei seturi pentru a trece, greu, de încă un argentinian, Diego Schwartzman, locul 24 ATP, scor 6-3, 6-7, 6-3. Astfel, finala turneului ATP Masters 1000 de la Roma îi aduce duminică, de la ora 17.00, ora României, pe zgura italiană, pe cei mai buni jucători de tenis ai momentului, potrivit clasamentului ATP.

Djokovic - Nadal, meci

Novak Djokovic îl va înfrunta duminică, în Foro Italico, pe marele său adversar, spaniolul Rafael Nadal, aflat pe locul doi mondial.

Jucătorul de tenis spaniol s-a calificat, sâmbătă, la Roma, în cea a 50-a sa finală de turneu ATP Masters 1000 după ce l-a învins destul de ușor, în doar două seturi, pe grecul Stefanos Tsitsipas, locul 7 ATP, scor 6-3, 6-4. Dacă ibericul va reuși să câștige trofeul, devine primul și singurul jucător de tenis cu nu mai puțin de 34 de turnee ATP Masters 1000 câștigate.

De altfel, Rafael Nadal are o istorie impresionantă la turneul din Peninsulă. A câștigat de opt ori trofeul la Roma. La doar 18 ani, ibericul câștiga pentru prima oară la Roma în 2005 în fața lui Guillermo Coria, într-o partidă memorabilă ce a durat cinci ore și 14 minute. Anul trecut, Rafael Nadal a câștigat pentru a opta oară la Roma, după ce l-a învins pe Alexander Zverev.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel