Blestem în sport, rupt după 108 ani. Chicago Cubs a câștigat World Series

Echipa Chicago Cubs a reușit să câștige World Series, finala ligii profesioniste nord-americane de baseball (MLB), după o pauză de 108 ani, miercuri, prin victoria reușită în meciul șapte și ultimul cu Cleveland Indians. Chicago Cubs a rupt astfel ''blestemul'' care s-a abătut asupra echipei începând cu finala din 1945, pierdută în fața formației Detroit Tigers.

Jucătorii din Chicago au revenit în această finală după ce au fost conduși cu 3-1 la victorii, ei reușind trei succese consecutive, scrie Agerpres.

Chicago Cubs a câștigat World Series pentru a treia oară, după titlurile din 1907 și 1908, iar de atunci a pierdut alte șapte finale, aceasta fiind cea mai lungă perioadă fără trofee pentru o grupare din sportul profesionist american.

Chicago Cubs a rupt astfel blestemul care s-a abătut asupra echipei începând cu finala din 1945. Potrivit legendei, un emigrant grec, Billy Sianis, a venit la meciul dintre Cubs și Tigers împreună cu căprița sa, însă a fost dat afară din stadion pentru că animalul care îl însoțea îi deranja pe ceilalți spectatori, inclusiv pe patronul echipei. Supărat, Sianis a prezis că Chicago Cubs va pierde finala cu Tigers (lucru care s-a și întâmplat) și nu va mai câștiga niciodată un alt titlu în World Series.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel