Adrian Iencsi, demis după ce Rapidul a fost spulberat de Craiova? Prima reacție

sursa: Facebook FC Rapid 1923
sursa: Facebook FC Rapid 1923

Pe rețelele de socializare circulă informații potrivit cărora antrenorul Adrian Iencsi urmează să fie demis după ce Rapid a pierdut meciul cu Universitatea Craiova cu 5-0.

Rapid a fost spulberată în derby-ul Ligii secunde de Universitatea Craiova. Adi Iencsi a declarat însă că nu a fost informat cu privire la o potențială demitere și nu a discutat cu nimeni din conducere.

„Nici vorbă să fi fost dat afară. Nu am vorbit cu nimeni”, a declarat Adrian Iencsi, pentru ProSport, referitor la informația conform căreia soarta sa pe banca Rapidului ar fi fost pecetluită.

Fostul mare fundaș a avut un discurs halucinant după eșecul suferit de Rapid cu Craiova: „Eu consider că am avut atitudine, am început bine jocul, o posesie superioară. O fază fixă a făcut diferența și probabil că băieții au fost destul de bulversați. Am avut inițiativă, a venit și golul doi, dar mă bucur pentru băieții mei că au încercat mereu să revină, chiar și la golul 3. E dureros, mai ales pentru Rapid, când suntem învinși la asemenea rezultat. Când au un rezultat de genul asta, e greu să vorbești despre alte lucruri. Scorul a fost influențat și de arbitri. Nu e normal, chiar dacă nu au fost greșeli foarte clare. Maniera nu a fost una corectă, rezultatul nu e unul concludent”, a surprins Iencsi, la finalul jocului, potrivit sursei citate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel