Radu Stroe, EXCLUS din PNL. Ce spune despre colaborarea cu PSD

tariceanu_radu stroe
tariceanu_radu stroe

PNL discută excluderea lui Radu Stroe din partid. Votul are loc în aceste momente. El a fost singurul care a dat curs cererii lui Călin Popescu Tăriceanu, de a se întoarce PNL la USL. 

UPDATE 16:10: Radu Stroe a declarat că a fost exclus din PNL cu 95 de voturi pentru, 12 abțineri și 45 împotriva excluderii. El a declarat că "mare lucru nu mai e de sperat în acest partid" și, întrebat dacă se gândește să colaboreze cu PSD, a răspuns "mă gândesc". 

Radu Stroe a mai spus: "Regret nespus că PNL se îndreaptă cu pași vertiginoși către o prăpastie". A condamnat și trecerea PNL la PPE și l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru demisie. 

Excluderea lui Radu Stroe este discutată după ce președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a fost dat afară de la ședința liberalilor. El propusese revenirea la USL, care a fost votată de un singur om: Radu Stroe. 

VEZI și: Scandal uriaș la PNL. Tăriceanu, scos din sală de liberali

Potrivit Antena 3, excluderea lui Radu Stroe este discutată în aceste momente. BPN al PNL a decis, în urmă cu câteva luni, excluderea lui Radu Stroe din formaţiune, dar decizia finală a fost amânată de Delegaţia Permanentă. 

La ora 16:00 urmează să fie votată moțiunea de cenzură a PNL. Vezi mai mult: Zi decisivă pentru Guvernul Ponta. Moțiune de cenzură a PNL, dezbătută și votată 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel