Victor Ponta, reacție după tentativa de stat eșuată din Turcia

Victor Ponta are o reacție după tentativa de lovitură de stat din Turcia. Cunoscut ca un apropiat al președintelui Erdogan, Ponta afirmă că Turcia a demonstat că este o țară de oameni adevărați, care la îndemnul președintelui au ieșit în stradă cu mâinile goale împotriva tancurilor.

Noaptea trecuta Turcia a aratat ca este o tara de cetateni adevarati ( nu de inculti si manipulati cum ii tot prezinta Propaganda internationala si romaneasca)!!! Primele idei:

-oameni mandri si demni, care au curaj sa se lupte cu mana goala contra tancurilor pentru tara lor! ( dupa Decembrie 89 mai vedeti romani gata sa lupte contra unei lovituri de stat)!??

- in Turcia politica nu trece NICIODATA dincolo de interesul Turciei si mandria nationala / toti liderii politici din opozitie ( desi il urasc sincer pe Erdogan) au iesit imediat cu declaratii de sustinere pentru Presedintele si Guvernul legitimat prin vot democratic

[citeste si]

- Turcia are "institutii de forta" ( cum le numeste Propaganda noastra) chiar mai puternice decat Romania/ si totusi noaptea trecuta oamenii simpli care au iesit in strada au salvat Turcia de dictatura

- liderii lumii democratice in frunte cu Obama si Merkel au dat imediat mesaje clare de sustinere a Presedintelui Erdogan ( desi cu siguranta nu agreeaza deloc independenta si nationalismul acestuia)!/ inca o dovada ca SUA si Europa respecta tarile si politicienii legitimi si curajosi nu slugile obediente

- cand un lider politic ( adica Erdogan) cheama oamenii in strada sa lupte cu mana goala contra armatei si milioane de oameni il asculta ( fie sustinatori fie oameni care nu il plac dar care acum cred ca are dreptate) poate intelegem ca ce ne minte pe noi Propaganda oficiala despre acel lider si acea tara este doar manipulare clasica!

Sper doar ca Turcia si poporul sau extraordinar sa treaca cu bine si peste acest moment tragic ! Iar noi sa invatam din nou ce inseamna mandrie nationala si unitate pentru libertate si drepturile fundamentale!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel