Un bărbat din Galați și-a incendiat soția după o ceartă

Foto ilustrativ. Imagine de Free-Photos de la Pixabay
Foto ilustrativ. Imagine de Free-Photos de la Pixabay

Un bărbat din Galați i-a dat foc soției sale, după ce s-au certat. 

Femeia în vârstă de 53 de ani, din satul Cărăpcești, a ajuns la spital cu arsuri de gradul 1 și 2. Soțul ei a incendiat-o folosind benzină. 

Cei doi trăiau împreună de mulți ani și au ajuns să se certe aproape în fiecare zi. 

Vecinii au auzit țipele femeii și și-au dat seama că nu e vorba de o obișnuită ceartă. Ei au stins flăcările și au chemat ajutoare. 

Femeia, care nu se aștepta să fie incendiată de partener, a ajuns la Secția de Chirurgie plastică a Spitalului din Tecuci. 

De cealaltă parte, bărbatul a fost reținut și urmează să fie dus la audieri, sub acuzația de tentativă de omor, transmite telem.ro.

VEZI ȘI: Soluție la dilema înmormântărilor din Galați: vii cu groparul de acasă!

Tot în Galați: Un bărbat și-ar fi ucis iubita înainte de a se sinucide

Doi copii din Galați și-au găsit mama și concubinul morți în casă. Potrivit anchetatorilor, bărbatul ar fi ucis-o pe femeie, apoi s-a sinucis, transmitea Realitatea Plus. 

Cei doi copii au fost plecați la o mătușă, iar atunci când au revenit acasă au făcut descoperirea macabră. Fata de 17 ani l-a găsit pe bărbat mort în garaj, în timp ce băiatul de 10 ani și-a descoperit mama fără suflare într-una dintre camerele locuinței.

Femeia de 32 de ani ar fi fost dezbrăcată, potrivit anchetatorilor. Aceasta a fost, cel mai probabil, strangulată de bărbat. El și-a pus, ulterior, capăt zilelor. Cei doi trăiau împreună de aproximativ opt ani, iar cunoscuţii spun că se certau des pentru că bărbatul era gelos, însă nimeni nu se aștepta să se ajungă la o asemenea tragedie. (Știrea, AICI.)

VEZI ȘI: VIDEO - Copii din Tecuci, bătuți cu pumnii și picioarele în fața blocului de un bărbat. Imagini cu un puternic impact emoțional!

Un bărbat și-a ucis nepoata de nici doi ani. A călcat-o din greșeală cu mașina

Recent, în satul Tălpigi din comuna gălățeană Ghidigeni, o fetiță de un an și jumătate a fost ucisă de unchiul ei, în vârstă de 21 de ani, după ce a călcat-o din greșeală cu mașina. Tânărul nu ar fi văzut-o când se juca în spatele autoutilitarei și a trecut cu roata peste fetiță.

În cauză a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. (Citește mai mult AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel